LAKU NOĆ I HVALA TI ZA SVE! 40 dana od brutalnog ubistva u Krnjači, oglasile se neutešne Nemanjine sestre
Foto: Ana Paunković, Drustvene Mreže

pomen

LAKU NOĆ I HVALA TI ZA SVE! 40 dana od brutalnog ubistva u Krnjači, oglasile se neutešne Nemanjine sestre

Crna Hronika -

Prošlo je 40 dana od ubistva Nemanje Savića (27) koji je brutalno ubijen u oktobru u pucnjavi, kada ga je, kako se sumnja, nakon juranjave kolima ubio V. A. (32) ispalivši nekoliko hitaca iz pištolja u beogradskom naselju Krnjača, a tim pvoodom od njega su se oprostili njegovi najmiliji i to potresnim rečima u čituljama.

Pucnjava se, podsetimo, dogodila 15. oktobra u Ulici Dejana Medakovića u beogradskom naselju Krnjača. Zbog pucnjave je priveden i L. K. (20) koji je bio u autu sa žrtvom, a sumnja se da je vatrenom obračunu prethodila jurnjava kolima, a u međusobnoj razmeni vatre Nemanja je pogođen.

ubijeni mladić iz krnjače
ubijeni mladić iz krnjačefoto: Ana Paunković, Drustvene Mreže

- Laku noć, direktore moj. I neka te anđeli čuvaju kad mi nismo uspeli. Zauvek u našim srcima - piše u jednoj od čitulja koju niko nije potpisao.

Drugu čitulju potpisuju Nemanjine sestre koje navode da ga vole najviše na svetu.

- Anđele naš, naš zaštitniče... Hvala ti za svaki proveden trenutak s tobom. A najboljih nema, uzeo ih Bog. Srešćemo se opet jednog dana... - piše u potresnoj čitulji koje su sestre posvetile bratu.

1 / 2 Foto: Kurir.rs

Inače, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu osumnjičeni je saslušan gde je, između ostalog, rekao da se ne seća kako je počinio zločin i zbog čega je zapravo i pucao.

U pucnjavi su korišćena dva pištolja i jedan od njih je pronađen i poslat na veštačenje. Navodno, osumnjičeni je blizak prijatelj uhapšenog Marka Miljkovića, jednog od vođa beogradskog ogranka kavačkog klana.

Marko MIljković Mesar
Marko MIljković Mesar foto: Dado Đilas

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track