MECI PO NOGAMA! Za 10 dana 3 "OPOMENE" u Beogradu, i to nasred ulice, svima je zajednička ista stvar
Foto: Kurir

sačekuša

MECI PO NOGAMA! Za 10 dana 3 "OPOMENE" u Beogradu, i to nasred ulice, svima je zajednička ista stvar

Crna Hronika -

Nemanja S. (30) ranjen je sinoć u beogradskom naselju Resnik, a napadač mu je pucao u noge. Po istom receptu napadnuti su, pre 10 dana i Dejan G. (18) na Banovom brdu i Dejan V. (47) u Košutnjaku koji su takođe upucani u noge, a sve tri "opomene" bile su nasred ulice.

Napadač je izrešetao Nemanju u noge sa više hitaca i on je sa lakim i teškim povredama prevezen u Urgentni centar. I dalje se traga za dve osobe koje su kolima marke BMW pobegle sa mesta pucnjave.

Pucnjava na Banovom brdu
Pucnjava na Banovom brdu foto: Kurir

Auto je navodno pronađen na auto-putu, ali su osumnjičeni uspeli da pobegnu.

Dejan G. upucan je na Banovom brdu oko 15.30 časova sa tri hica iz pištolja u nogu i ruku.

- Bio je u kolima na semaforu kada mu je prišao muškarac i ispalio u njega nekoliko hitaca. Dejan je nakon ranjavanja uspeo da izađe iz vozila i otpuzi do jednog kafića i kaže konobaru: "Ubi me Ciganin". Motiv napada je sukob među navijačima - kaže naš sagovornik i dodaje da Dejan G. od ranije poznat policiji.

Samo 24 sata kasnije, oko 20 sati na Košutnjaku na trim stazi upucan je Dejan V. U njega je napadač ispalio osam hitaca u noge.

- Dejan V. je prethodno pio piće u balonu za mali fudbal sa braćom Asanović, javnosti poznatijom kao braća Bambalić, koji su vlasnici tog balona. U jednom trenutku Dejan je izašao iz balona da bi oprao automobil, a na povratku ka balonu mu je prišao napadač i pucao na njega. Prema rečima svedoka napadač je nosio hiruršku masku. Oni su ga privatnim kolima i prevezli u Urgentni centar- objašnjava naš izvor iz istrage.

(Kurir / Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track