OPSADNO STANJE NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Luka Bojović stiže u Srbiju, nekoliko varijanti za njegovo bezbedno sprovođenje! VIDEO
Foto: Kurir J. L. PINO / AFP / Profimedia, Kurir

ponovo u beogradu

OPSADNO STANJE NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Luka Bojović stiže u Srbiju, nekoliko varijanti za njegovo bezbedno sprovođenje! VIDEO

Crna Hronika -

Bojović je u pratnji policije ukrcan na komercijalni redovni let koji bi u 19.45 sati trebalo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla" Navodni vođa nekadašnjeg zemunskog klana Luka Bojović krenuo je letom iz Madrida za Srbiju pre pola sata.

Očekuje se da će mere bezbednosti biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbedno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Prema nezvaničnim informacijama, maršruta kojom je Bojović prebačen do španskog aerodroma čuvana je u najstrožoj tajnosti, a u celu akciju bilo je uključeno tek nekoliko ljudi.

Pretpostavlja se da zbog lične bezbednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored vazduhoplova.

00:28

Opsadno stanje na aerodromu pred dolazak Luke Bojovića

Bojović je u pratnji policije ukrcan na komercijalni redovni let koji bi u 19.45 sati trebalo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla

Podsetimo, po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar. Očekuej se da će tu biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije.

Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna, da je njegova bezbednost ugrožena.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track