GDE ĆEŠ MI TAKO MLAD, DUŠO MOJE DUŠE: Kuma poginulog pevača bila sa njim u kolima smrti, sad se u suzama oprašta, objavila i sliku
Foto: Facebook

TUGA

GDE ĆEŠ MI TAKO MLAD, DUŠO MOJE DUŠE: Kuma poginulog pevača bila sa njim u kolima smrti, sad se u suzama oprašta, objavila i sliku

Crna Hronika -

Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga u noći između ponedeljka i utorka izgubio je život vraćajući se iz Gajdobre svojoj kući. On je automobilom udario u drvo kraj puta i preminuo na licu mesta. Sa njim su u vozilu bile i dve njegove najbolje drugarice koje su, srećom, samo lekše povređene, ali sa bolom zbog Simine smrti ne mogu da se pomire.

- De ćes mi tako mlad? Dušo moje duše kume moj - napisala je na društvenim mrežama N.V. koja je Simina prijateljica iz detinjstva, a koja je kobne večeri bila sa njim u automobilu.

Sima Belenzada, Nikolina Vojinović, Oproštaj, Saobraćajna Nesreća
foto: Facebook

Ona nije jedina, pa se Simini prijatelji u neverici masovno opraštaju od njega ostavljajući emotivne poruke na svojim nalozima na društvenim mrežama.

- Počivaj u miru dobri čoveče...

- Budi sa anđelima jer si voleo život, mnogo mi je žao...

- Sima Belenzada dobri moj brate... Zašto, zbog čega... Odgovor neću dobiti... Uvek ćeš biti u našim srcima... U mom posebno... Ostaje šok i neverica. I biće do kraja života... Simo brate, zaštooo...

- Otišao je naš dragi kolega brat i dobar prijatelj Sima Belenzada. Mlad si otišao Simice naš,nek te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici.

Sima Belenzada, Futog, Novi Sad
foto: Facebook

Podsetimo, Sima je najverovatnije preminuo zbog trenutka nepažnje i umora, a nije imao vezan sigurnosni pojas. On je iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu, a inače je razveden.

Kurir.rs - D.A.

Bonus video:

00:13

Jeziva scena na izlazu iz Beograda, od siline udara razvaljena zaštitna ograda: Teška saobrćajna nezgoda kod Umke, dva vozila potpuno slupana (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track