OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Slučaj ubistva Predraga Perića ostaje MISTERIJA
Foto: Kurir/T.S.

viši sud u vranju

OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Slučaj ubistva Predraga Perića ostaje MISTERIJA

Crna Hronika -

Presudom Višeg suda u Vranju optuženi V. P. iz sela Prekodolce, opština Vladičin Han, usled nedostatka dokaza oslobođen je od optužbe da je izvršio krivično delo teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Višeg suda u Vranju.

Presuda je doneta jednoglasno, nepravnosnažna je i protiv iste se može izjaviti žalba. O žalbi odlučuje Apelacioni sud u Nišu.

“Dana 05.12.2022. godine doneta je presuda Višeg suda u Vranju K.br.25/19, kojom je optuženi. V. P. iz sela Prekodolce, opština Vladičin Han, usled nedostatka dokaza oslobođen od optužbe da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz čl.114. st.1. tač.5. KZ u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl.348. st.4. u vezi st.1. KZ. Presuda je doneta jednoglasno, nepravnosnažna je i protiv iste se može izjaviti žalba, o kojoj žalbi odlučuje Apelacioni sud u Nišu“, stoji u saopštenju zamenik portparola Višeg suda u Vranju. Aleksandre Mladenović.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Vranju je 5. decembra 2018. podiglo optužnicu protiv P.V. iz sela Prekodolce, stavljajući mu na teret da je ispred Tehničkog pregleda u Žitorađi vlasništva oštećenog, iz koristoljublja lišio života sada pokojnog Predraga Perić (47).

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track