NAĐENO TELO STRAHINJE, KOJI JE NESTAO PRE DVE I PO GODINE U ARANĐELOVCU? Porodica ga poznala po patikama, a pored tela našli i ovo
Foto: Nestali Srbija

telo bilo na površini zemlje

NAĐENO TELO STRAHINJE, KOJI JE NESTAO PRE DVE I PO GODINE U ARANĐELOVCU? Porodica ga poznala po patikama, a pored tela našli i ovo

Crna Hronika -

Telo, kako se sumnja, Strahinje Beloševca (31) pronađeno je u šumici u centru Aranđelovca, dve i po godine nakon što je prijavljen njegov nestanak.

Kako se nezvanično saznaje telo, za koje se sumnja da je Strahinja, pronađeno je u subotu uveče.

Beloševac je nestao 12.jula 2020. godine, kada je izašao iz kuće, navodno, da kupi cigarete i više se nije vratio, a od tela koje je pronađeno, ostao je samo kostur i nešto garderobe.

- Pored skeleta pronađene su patike, ranac, kačket i telefon. Ove stvari, navodno je prepoznala Strahinjina porodica, te se iz tog razloga i veruje da je reč o nestalom mladiću - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je pored ostatka tela nađen nož, ali i dve table tableta.

Prema njegovim rečima telo je bilo na površini zemlje.

- Postoji sumnja da je reč o samoubistvu, ali šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom - rekao je sagovornik.

Da li je reč zaista o Strahinji Beloševcu ili nekoj drugoj osobi biće utvrđeno obdukcijom.

Kako su mediji ranije objavili Strahinja Beloševac, živeo je sa devojkom i ocem, nestao je u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se izgubi svaki trag.

Strahinjina devojka, s kojom je živeo tri godine vanbračnoj zajednici, rekla je tada da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

- Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema - rekla je tada njegova devojka i dodala da Strahinja osim telefona nije poneo ništa sa sobom.

Bliski rođaci sumnjali su da je i on bio žrtva ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track