MLADIĆ (24) STRADAO U TEŠKOJ NESREĆI KOD ALEKSINCA: U sudaru kamiona i auta još 3 povređeno, vozač teretnjaka pobegao
Ilustracija, Foto: Dado Đilas, Ilustracija

TRAGEDIJA

MLADIĆ (24) STRADAO U TEŠKOJ NESREĆI KOD ALEKSINCA: U sudaru kamiona i auta još 3 povređeno, vozač teretnjaka pobegao

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.30 sati na auto-putu Beograd-Niš kod pumpe kod Aleksinca, prema nezvaničnim informacijama, poginuo je mladić star 24 godine iz sela Lučane kod Bujanovca, dok su dvoje putnika zadobilo teške telesne povrede, a jedan lake.

Tragedija se dogodila u traci gde se saobraćaj odvija dvosmerno zbog radova kada su se sudarili automobil i kamion, a vozač teretnjaka je nakon sudara pobegao i u toku je policijska potraga za njim.

- Na auto-putu se dogodilo sudar "opel zafire" nemačkih registarskih tablica i kamiona "scania" sa prikolicom iz Turske čiji je vozač nakon nesreće napustio lice mesta i policija intenzivno traga za njim. U "opelu" su bili naši državljani. Vozač ovog putničkog vozila ima teške povrede, žena na mestu suvozača takođe teške povrede, mladić iza vozača je preminuo i u automobilu je bio još jedan putnik koji je prošao bez povreda - rečeno nam je u policiji.

U Urgentnom centru Kliničkog centra Niš noćas su primljeni svi povređeni sa traumama i politraumama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

- Pacijent E.A. (32) primljen je u teškom opštem stanju, sa dve velike skalparne rane, koje su odmah sanirame na odeljenju reanimacije. Nakon urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđene su teške neurohirurške povrede glave- krvarenje u mozgu, povrede grudnog koša i pluća, otvoreni prelom leve nadlaktice i povrede kostiju lica. Pacijent hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju UKC Niš.

Pacijentkinja E.A. (47) nakon urađene dijagnostike zbrinuta je na odeljenju grudne hirurgije, utvrđene su povrede grudnog koša- prelom rebara i grudne kosti. Trenutno u stabilnom stanju, hospitalizovana na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju UKC Niš radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja, saznajemo u UKC Niš.

Treći pacijent N.A. (54) koji je dovezen u UKC Niš nije zadržan na lečenju jer nakon urađene dijagnostike, nisu utvrđene povrede koje iziskuju hospitalno medicinsko lečenje. Nakon konsultacija, pacijent nije zadržan, uz preporuku za dalje praćenje zdravstvenog stanja. U policiji navode da su se sudarili Opel Zafira nemačkih registarskih oznaka i kamion sa prikolicom turske registracije. Nesreća se desila na delu auto puta na kojem se izvode radovi od pa se saobraćaj odvija u dve kolovozne trake.

Nezvanično se saznaje da su dvoje teško povređenih putnika roditelji mladića, koji je nastradao a da je treći lakše povređeni njegov brat od strica. Povređene je u UKC Niš dovezao stric nastradalog mladića koji se nalazio u drugom automobilu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track