VATROGASCI VADILI ŽENU IZ SLUPANOG PUNTA: Ima mrtvih u sudaru automobila i vozila za šlepanje na obilaznici oko Čačka (FOTO)
Foto: RINA

saobraćajna nesreća

VATROGASCI VADILI ŽENU IZ SLUPANOG PUNTA: Ima mrtvih u sudaru automobila i vozila za šlepanje na obilaznici oko Čačka (FOTO)

Crna Hronika -

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se tokom popodnevnih sati dogodila na obilaznici oko Čačka kad je došlo do sudara dva putnička i jednog teretnog vozila.

- Na kolovozu stoje slupano taksi vozilo i "fiat punto". Delovi automobila su svuda po putu. U ovom udesu učestvovalo je i šlep vozilo koje su ekipe podigle na viljuškar jer drugačije nisu mogli da ga pomere sa obilaznice - kaže jedan od očevidaca.

1 / 5 Foto: RINA

Na mesto saobraćajne nesreće stigle su Hitna pomoć i vatrogasno-spasilačke ekipe, a uz pomoć njih izvučena je povređena žena koja je ostala zaglavljena u "fijatu".

Povređeni su kolima Hitne pomoći prebačeni u najbližu zdravstvenu ustanovu.

- U Prijemno urgentnu službu Opšte bolnice Čačak oko 16 sati primljena su tri pacijenta zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. Jedno lice, na žalost, preminulo je na odeljenju intezivne nege. Opservacija drugog lica je još u toku te ne možemo u ovom trenutku dati informacije o težini zadobijenih povreda. Treće lice je zadobilo lakše telesne povrede - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Čačku.

Usled sudara saobraćaj se na obilaznici oko Čačka odvija usporeno, a stvorene su kilometarske kolone vozila u oba pravca.

(Kurir.rs/Rina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track