MALOLETNIK OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA U BAČKOJ PALANCI: U dogovorenoj tuči, nožem naneo teške povrede maloletniku!
Foto: Nemanja Nikolić, Ilustracija

krivično delo

MALOLETNIK OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA U BAČKOJ PALANCI: U dogovorenoj tuči, nožem naneo teške povrede maloletniku!

Crna Hronika -

Novosadska policija uhapsila je petnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je, 2. januara, u Bačkoj Palanci, on naneo nožem teške telesne povrede šesnaestogodišnjaku iz Futoga.

Osumnjičeni maloletnik će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Podsetimo, kako smo već pisali preksinoć oko 23 sata, u centru Bačke Palanke, došlo je do, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, zakazane tuče šesnaestogodišnjaka.

- Osumnjičeni iz Bačke Palanke je nešto maltretirao tokom dana oštecenog (16) iz Futoga. Nakon toga su se dogovorili da se nađu uveče u centru. Prvo su krenuli verbalno, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, gde je osumnjičeni izvadio nož i zadao Futožaninu ubod u predelu grudi. Sve to su posmatrali njihovi prijatelji - kaže izvor Kurira.

- Maloletnik je zadobio teške telesne povrede u predelu grudi, opasne po život. Stabilan je i svestan. Nalazi se jedinici Intenzivne nege - kaže dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja