ŽENA GA TUKLA MOTIKOM, PA HTEO DA SE UBIJE: Muškarac na Crnom vrhu polio se benzinom i uzeo upaljač... Evo kako su ga spasli
Foto: S. U.

nije mogao više da trpi

ŽENA GA TUKLA MOTIKOM, PA HTEO DA SE UBIJE: Muškarac na Crnom vrhu polio se benzinom i uzeo upaljač... Evo kako su ga spasli

Crna Hronika -

Muškarac (40) koji je u noći između 2. i 3. januara ove godine otišao na planinu Crni vrh gde se polio benzinom u nameri da se zapali, smešten je u borskoj Opštoj bolnici gde se oporavlja. Kako se saznaje, on je u stabilnom stanju.

Da podsetimo, on se kolima odvezao na Crni vrh i najpre se za pomoć obratio tako što je pozvao kol centar. Seo je na zadnje sedište u automobilu, polio se benzinom i držao upaljač u rukama.

Srećom, angažovan je i član pregovaračkog tima MUP-a Srbije, inspektor u PU Bor koji je brzo stigao na lice mesta i čoveka spasio.

Žena ga udarila motkom u glavu

Nezvanično, muškarac je odlučio da sebi oduzme život jer ga "žena psihički uznemirava".

- Prijavljivala ga je policiji, skinula mu tablice sa automobila, a jednom kada je došao kući sa posla ga čak i udarila motkom u glavu. On to tada nije nigde prijavio. Pokušavao je da ode od žene ali kad ga ona pozove, on se vrati kući. Nije dobijao ničiju podršku pa je to verovatno i bio okidač da se odluči na korak da sebi oduzme život - saznaje se nezvanično.

- SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu - Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

- Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od devet do 18 prima bez zakazivanja.

- Ako vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track