AUTOM SLETEO U REKU KOD PRIJEPOLJA NA SVOJU SLAVU: Vatrogasci izvukli telo, sumnja se da je reč o ocu slavnog fudbalera (FOTO)
Ilustracija, Foto: MUP Srbije

teška nesreća

AUTOM SLETEO U REKU KOD PRIJEPOLJA NA SVOJU SLAVU: Vatrogasci izvukli telo, sumnja se da je reč o ocu slavnog fudbalera (FOTO)

Crna Hronika -

PRIJEPOLJE - Iz reke Lim noćas je izvučeno telo nepoznate osobe koja je automobilom sletela u reku i tom prilikom nastradala.

Prema nezvaničnim saznanjima, vatrogasci iz Prijepolja dobili su oko 01.10 dojavu da je u mestu Drenova u toj opštini nepoznata osoba sletela kolima u reku.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama s terena, muškarac čije je telo noćas izvučeno iz Lima navodno nije kolima sleteo u reku.

Prijepolje, Lim, Saobraćajna Nesreća, sletanje, Ivica Dragutinović, Radoje Dragutinović
foto: RINA

"Zasad se pretpostavlja da je reč o samoubistvu. Telo koje pluta primetili su meštani i javili vatrogascima koji su odmah došli na lice mesta", rečeno je nezvanično za RINU. Tačne okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće biće poznate nakon detaljne policijske istrage.

Telo koje su vatrogasci noćas izvukli iz reke Lim pripada starijem muškarcu, a sumnja se da je reč o ocu nekadašnjeg srpskog reprezentativca u fudbalu rodom iz Prijepolja.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track