VIKALI SU "OSTAVI GA, PUSTI", BILO MU JE SMRSKANO LICE: Detalji ubistva u Paraćinu, prijatelja tukao do smrti
Foto: Ilustracija, Dado Đilas

užas

VIKALI SU "OSTAVI GA, PUSTI", BILO MU JE SMRSKANO LICE: Detalji ubistva u Paraćinu, prijatelja tukao do smrti

Crna Hronika -

Zoran D. (51) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao Kostu Stojkovića (37), s kojim je ceo dan pio. Nesrećnom muškarcu smrskao lice pesnicama

Zoran D. (51) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao prijatelja Kostu Stojkovića (37), s kojim je ceo dan pio!

Prijatelji su se, iz zasad nepoznatog razloga, potukli 8. januara u Ulici Tome Živkovića kod Hale sportova u Paraćinu.

- Osumnjičeni i žrtva su danima pre zločina sedeli i pili i išli su od kafane do kafane, a i Božić su proveli zajedno. Potom su celu noć proveli u lokalnoj kafani nedaleko od Hale sportova, a kada se kafana zatvorila, oni su izašli napolje - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

prijatelji se potukli
prijatelji se potukli

Motiv nije utvrđen

- Teturali su se po ulici i s njima su bili još neki njihovi prijatelji. Nije poznato šta je motiv tuče, ali su se prvo posvađali.

Naš sagovornik kaže da su vikali po ulici pre nego što je izbila tuča. - Čula se galama više muških glasova, a u jednom trenutku se čulo i "prestani", "ostavi ga na miru" - kaže izvor i dodaje:

- Zoran i Kosta su se tukli i rukama i nogama, prijatelji su pokušali da ih razdvoje i urazume, ali su obojica bili izuzetno pijani i nastavili su da pesniče jedan drugog. Ruke su im bile krvave i padali su po asfaltu.

Kako navodi izvor, osumnjičeni je žrtvi zadao više udaraca u lice, zbog čega mu je ono bilo smrskano maltene do neprepoznatljivosti.

- Uhapšeni nije video na oči, jer mu je žrtva nanela brojne povrede po licu. U jednom trenutku Dragan je udario Kostu toliko jako da je ovaj pao kao pokošen. Kosta je ostao nepomično da leži u lokvi krvi - kaže sagovornik i objašnjava:

- Osumnjičeni je počeo da pomera žrtvu, kako bi video da li je živ. Međutim, kada je video da Kosta ne mrda, uzeo je telefon i sam pozvao policiju i prijavio se.

Zoran D. mirno je sačekao policiju da ga odvede u stanicu. - Pijani smo se potukli i sad je Kosta mrtav. Dođite kod Hale sportova - navodno je rekao Zoran D.

Prelom nosa i jagodice

Na mesto zločina ubrzo je došla paraćinska policija i ekipa Hitne pomoći.

- Lekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt muškarca koji je bio sav krvav. Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je nastupila smrt - kaže izvor:

- Takođe, osumnjičeni je u tuči teško povređen i prevezen je na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije, gde je operisan. Ima teške telesne povrede - prelome jagodične kosti i nosne kosti. Trenutno je u stabilnom stanju.

I osumnjičeni u bolnici

Biće saslušan kad se oporavi

Osumnjičeni Zoran D. tereti se da je izvršio krivično delo ubistvo.

- Zoran D. zasad nije saslušan jer se nalazi u bolnici. Kada lekari kažu da je njegovo zdravstveno stanje dobro i da može da bude ispitan, tužilac Višeg javnog tužilaštva u Jagodini će obaviti saslušanje. Zasad se osumnjičeni tereti za ubistvo, ali nakon navedenog saslušanja biće određena tačna kvalifikacija dela, kao i da li će osumnjičenom biti određen pritvor - kažu za Kurir iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track