KRVAVI NOŽ NAĐEN U KUĆI NESTALE ANE VOLŠ: Suprug Brajan snimljen kako kupuje SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE! Evo kako se izjasnio OPTUŽENI
Prestao da se smeje... Brajan Volš pred sudom, Foto: Prinstcreen

suđenje

KRVAVI NOŽ NAĐEN U KUĆI NESTALE ANE VOLŠ: Suprug Brajan snimljen kako kupuje SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE! Evo kako se izjasnio OPTUŽENI

Crna Hronika -

U toku je suđenje mužu nestale Ane Volš, Brajanu Volšu.

Tužioci su naveli da je krv pronađena u podrumu kuće Ane Volš u Kohasetu. Pronađen je i oštećen nož, koji je na sebi imao krv.

On je platio 450 dolara u kešu za sredstva za čišćenje. Policija je pretražila kuću i pronašla krv u podrumu, gde smo otkrili i krvavi nož, naveo je tužilac.

Nije prijavio nestanak da bi očistio dokaze

Volš na sudu
Volš na sudu foto: Printscreen Facebook

On nije prijavio nestanak da bi očistio dokaze, tvrde istražitelji.

*Sve vreme je bio u kući, u petak i subotu, pomagao je policijskim inspektorima, ali istražitelji kažu da je Brajan Volš viđen na nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje od 450 dolara - navodi tužilac.

OVAKO JE IZGLEDALO SUĐENJE

Tužioci su takođe rekli da je Brajan Volš lagao policiju, rekavši da je otišao po sladoled svom sinu, kada je zapravo otišao u prodavnicu da kupi sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

"Nisam kriv"

Volš se izjasnio da nije kriv i da je razumeo optuzbe. Istražiteljima je rekao da je 2. januara išao sinu da kupi sladoled, a snimljen je kako je za keš kupio sredstva za čišćenje.

Ana Volš nije pronađena. Kaucija za puštanje Brajana na slobodu je određena na 500.000 dolara!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track