ON JE POSLEDNJI VIDEO IVANU ŽIVU: Otkrivamo ko je osumnjičeni za ubistvo studentkinje sa Zvezdare, evo čime se bavi! IMAO I UDES
Foto: Printscreen Facebook

istraga u toku

ON JE POSLEDNJI VIDEO IVANU ŽIVU: Otkrivamo ko je osumnjičeni za ubistvo studentkinje sa Zvezdare, evo čime se bavi! IMAO I UDES

Crna Hronika -

J. G, državljanin Crne Gore koji je, kako se sumnja, poslednji video živu Ivanu K. (26), studentkinju koja je 24. decembra 2022. nađena mrtva u svom iznajmljenom stanu na Zvezdari, radi kao vodič planinara na Prokletijama, a prilikom jedne takve ture on je i upoznao Ivanu.

Naime, Ivana je išla na Prokletije u novembru 2021. godine i tada je upoznala J. G.

Ivana K. i J. G.
Ivana K. i J. G. foto: Drustvene Mreže

- On je vodič turista tamo, živi u selu na Prokletijama. Ima i neki smeštaj za tursite, koji često posećuju ovu planinu. Tako je i Ivana godinu dana pre svoje smrti otišla na planinarenje. Ispostavilo se je J. G. bio vodič grupi planinara u kojoj je bila i ona - kaže naš izvor i dodaje da sudeći po objavama na društvenim mrežama, Ivana je i posle toga odlazila na planinarenje u Crnoj Gori.

- O tome svedoče fotografije iz februara 2022. godine na kojima su Ivana i J. G. na planinarenju - kaže izvor.

J. G. je na svojim profilima na društvenim mrežama često kačio fotografije planine, prirode, potoka, ali i kako vozi kajak i predstavlja se kao veliki ljubitelj prirode i seoskog i planinskog turizma.

1 / 7 Foto: Printscreen Facebook

J. G. je u oktobru meseci imao i udes u mestu u kom živi. Naime, on je tada okačio na društvene mreže fotografiju slupanog "Audija" uz komentar "dobro je, živ sam, zamalo da izađem na televizor".

O tome da su ubijena i J. G. bili izuzetno bliski govore i fotografije koje je on okačio na Instagram nakon što je Ivana pronađena mrtva. Na slikama su u prazničnoj atmosferi, kote jelku i nasmejani su.

Slupani 'audi' J. G.
Slupani "audi" J. G. foto: Printscreen Facebook

- Ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo, anđele moj počivaj u miru. Voleo sam te i uvek ću te voleti - napisao je on u pomenutoj objavi. Kasnije je za medije objasnio da su on i Ivana bili prijatelji i "da su imali odnos kao brat i sestra".

- Možete da zamislite kolika je onda moja bol. Ona je volela zimu - rekao je on tada medijima.

Ivana K.
Ivana K. foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, DNK tragovi J. G. su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da J.G, koji je inače iz Crne Gore, osumnjičen. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima Kurira, dopratio je kobne večeri Ivanu kući.

- Devojka je ubijena tako što joj je ubica jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:29

TVOJU MAMU JE UBIO ZLIKOVAC! ŠOK VIDEO ZORANA MARJANOVIĆA: Ovako je ćerki Jani objasnio da je Jelena Marjanović UBIJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track