NOVI DETALJI SUMNJIVE SMRTI U MALOJ IVANČI: Pored mrtvog i golog Dejana bila razbacana odeća, a patike bile čak 10 m dalje!
Foto: T.S./Kurir

UŽAS!

NOVI DETALJI SUMNJIVE SMRTI U MALOJ IVANČI: Pored mrtvog i golog Dejana bila razbacana odeća, a patike bile čak 10 m dalje!

Crna Hronika -

Telo Dejana M. (46) iz Male Ivanče, koji je pronađen bez odeće u kanalu u ataru sela Popović, poslato je na obdukciju, a njegova smrt se za sada vodi kao sumnjiva.

Telo, na kome nije bilo vidljivih tragova nasilja,pronađeno je u kanalu pored puta, a primetio ga je prolaznik koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt čoveka. Telo je nakon uviđaja odneto na obdukciju, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

- Odeća pokojnog je bila razbacama oko tela, a čak 10 metara dalje su mu bile patike - kaže izvor Kurira.

Prema našim saznanjima u pitanju je muškarac koji već godinama ima problema sa alkoholom i koji u selu važi za neku vrstu probisveta.

Ilustracija
Ilustracija foto: Kurir Televizija Printscreen

- Voleo je i da se posvađa i da se potuče. Pravio je incidente i u svojoj kući i maltretirao je članove svoje porodice. Sve to je radio kada bi se napio. Šta mu se sad desilo ne znamo, ali od njega nas ništa ne čudi - saznajemo od meštana, koji dodaju i da se Dejan M. navodno lečio i na psihijatriji.

Tačan uzrok smrti biće poznat posle obdukcije, a istraga je u toku.

Kurir.rs/Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja