NOVA ŠOK SAZNANJA! ISPLIVAO DOKUMENT IZ POLICIJE: "Ubiću i tebe i tvoje prijatelje!" JEZIVE PRETNJE BRAJANA VOLŠA
Foto: AP Greg Derr, Facebook/Ana Walshe

nova saznanja

NOVA ŠOK SAZNANJA! ISPLIVAO DOKUMENT IZ POLICIJE: "Ubiću i tebe i tvoje prijatelje!" JEZIVE PRETNJE BRAJANA VOLŠA

Crna Hronika -

Ana Volš, majka troje dece, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara, policiji je svojevremeno prijavila da joj je suprug Brajan pretio ubistvom, prenose američki mediji.

- Nestala mama iz Kohaseta Ana Volš rekla je policiji Vašingtona da je Brajan Volš pretio da će ubiti nju i njene prijatelje - napisao je na Tviteru novinar lokalnog portala boston25 Bob Vard koji prati slučaj.

Vard tvrdi da policijski izveštaj koji je ekskluzivno dobio otkrio duboke probleme koji su postojali čak i pre nego što su Ana i Brajan bili vereni.

Prema tom javnom izveštaju o incidentu, Ana Кnip (njeno prezime iz prvog braka) rekla je policiji da joj je Brajan Volš preko telefona pretio da će ubiti nju i njene prijatelje.

Ana Volš, Brajan Volš, Nestanak
foto: AP Greg Derr

- Ana nikada nije sarađivala sa policijom. Brajan Volš nikada nije optužen i slučaj je zatvoren - navodi Vard.

Ana Volš
foto: Instagram/anawalshe

Nešto više od godinu dana nakon što je Ana prijavila policiji da joj je Brajan pretio da će je ubiti na društvenim mrežama, objavila je njihovu veridbu.

I četiri meseca kasnije su se venčali.

POLICIJA SKUPLJA DOKAZE

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je obmanuo istražitelje o tome gde se nalazio ta dva dana, što je izazvalo gubljenje vremena u potrazi za Anom, čiji nestanak je prijavio tek 4. januara.

Zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara i izjasnio se da nije kriv po optužbi da je ometao policijsku istragu.

Već se nalazio u kućnom pritvoru i čekao je kaznu za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola na Ibeju za 80.000 dolara.

Policija je u utorak, podsetimo, otkrila potencijalne dokaze uključujući ratne sekire, krvavi tepih i sredstva za čišćenje dok je pretraživala objekat za smeće u Pibodiju koji se nalazi severno od Bostona i nešto više od sat vremena od kuće para.

Deca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odeljenja za decu i porodice.

Ana Volš, podsetimo, poslednji put je viđena 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla na let, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track