OBJAVILA SLIKU S POSEKOTINOM IZNAD OKA, MUŽ JOJ PRETIO SMRĆU: Šta se dešavalo u misterioznom braku Ane i Brajana Volša (FOTO)
Foto: Profimedia / Savo Prelević / AFP, WCVB-TV Boston prinstcreen, Printscreen/Instagram

OBJAVILA SLIKU S POSEKOTINOM IZNAD OKA, MUŽ JOJ PRETIO SMRĆU: Šta se dešavalo u misterioznom braku Ane i Brajana Volša (FOTO)

Crna Hronika -

Skoro dve nedelje nema pomaka u istrazi nestanka Ane Volš (39) iz Kohaseta u Masačusetsu, a gotovo svakog dana se pojavljuju nove informacije o odnosu koji je nestala Beograđanka imala sa uhapšenim suprugom Brajanom (46).

Brajan je uhapšen zbog ometanja istrage, a da je par svojevremeno imao probleme najbolje ilustruje to što je Ana, tada Knip, pre nekoliko godina prijavila supruga zbog pretnji, a čak je jednom i objavila fotografiju s masnicom na oku.

Ana Volš
foto: Printscreen Instagram

Kako su američki mediji preneli, prvi znaci da nešto nije štimalo u odnosu Brajana i Ane pojavili su se davne 2014. godine.

„Pre nego što su se verili, Ana je rekla policiji u Vašingtonu da joj je Brajan pretio da će ubiti nju i njene prijatelje“, piše Daily mail.

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2018. Ana je objavila selfi na Instagramu sa modricama oka. O čemu se radi i kako je Ana zadobila pomenutu modricu, nije poznato.

1 / 38 Foto: Printscreen/Twitter, Facebook/Ana Walshe

Prema poslednjim informacijama, na zidu porodične kuće nestale Volšovih nađene su poruke ispisane na izgužvanom listu papira.

- Brajane, dostojan si. Vredan si života koji živiš - stoji u jednoj od iškrabanih poruka upućenih Brajanu.

poruka na zidu Brajana Volša
foto: Privatna arhiva

- Brajane, ja te samo volim. Ti si čovek, prijatelj, otac. Tvoj humor, ljubav, mudrost, podrška, hrabrost su inspirativni. Vredan si svega - glasi još jedna poruka.

Pretpostavlja se da je poruke pisao Brajan za vreme treninga lajf koučinga, mada su neki američki mediji preneli da ih je možda pisala i sama Ana.

S druge strane, bivši stanari nestale Beograđanke i njenog supruga progovorili su o Ani, njenoj ličnosti i ponašanju prema Brajanu. Majk i Mendi Silva, bivši stanari Volšovih, tvrde da su videli kako se Ana srušila i doživela nervni slom neposredno pre nestanka. Kad pogleda unazad, nastavio je Majk, jasno mu je da je Ana, rođena Srpkinja s moćnim poslom u Vašingtonu, u kompaniji za luksuzne nekretnine, "nosila pantalone u porodici".

- Ana je često muža omalovažavala komentarima poput: "Brajan je kao devojčica, kad se ogrebe, plače kao devojčica" i slično. Nije bilo prijatno, ali nisam siguran koliko je njemu to smetalo - ispričao je Majk.

Ana Volš, Brajan Volš, Nestanak
foto: Privatna Arhiva

Ana je, inače, bila menadžerka luksuzne stambene zgrade u Vašingtonu u koju su se infliltrirali lažni federalni agenti, a stanovnici kažu da je skrivala informaciju o bizarnom slučaju. Jedan od stanara zgrade nije imao lepe reči za Beograđanku i nazvao je "vukom u jagnjećoj koži".

Slučaj nestanka Ane Volš već dve nedelje prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se trag Beograđanki izgubio. Ana, rodom iz Beograda, duži niz godina živi i radi u Americi, gde se nalazi na mestu direktorke jedne kompanija.

Oči istražitelja već dve nedelje uprte su u njenog supruga Brajan zbog niza čudnih okolnosti. Naime, on je priveden zbog ometanja istrage, a utvrđeno je da je nakon nestanka supruge kupio veću količinu sredstava za čišćenje, te da je, kako su američki mediji preneli, pretraživao na internetu kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

Takođe, u kući supružnika pronađen je krvav nož.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track