CRNO JUTRO NA IBARSKOJ, TEŠKA NESREĆA KOD SELA MOJSINJE: U sudaru teško povređena majka i dete od 3 godine (FOTO)
Foto: RINA

na magistralnom putu Čačak - Kraljevo

CRNO JUTRO NA IBARSKOJ, TEŠKA NESREĆA KOD SELA MOJSINJE: U sudaru teško povređena majka i dete od 3 godine (FOTO)

Crna Hronika -

ČAČAK -Tokom ranih jutarnjih sati, na magistralnom putu Čačak - Kraljevo u blizini sela Mojsinje dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su se pod još neutvrđenim okolnostima sudarila dva putnička vozila.

U ovom udesu povređena su tri lica.

- Jutros su u Urgentno-prijemnu službu primljena tri lica sa povredama dobijenim u saobraćajnom udesu. Radi se o dvoje punoletnih lica i jednom detetu starom tri godine. U toku je opservacija hospitalizovanih pacijenata - potvrdila je za agenciju RINA, v.d. pr-a čačanske bolnice Jovana Luković.

Na odeljenju intenzivne nege smešteni su majka i dete starosti tri godine. Prema nezvaničnim saznanjima, vozač koji je izazvao udes bio je pod dejstvom alkohola.

Sve tačne okolnosti koje su dovele do ovog saobraćajnog incidenta utvrdiće nadležni.

Dete stabilno

Trogodišnje dete koje je jutros povređeno u saobraćajnoj nezgodi u selu Mojsinje kod Čačka smešteno je u jedinicu intenzivne nege i trenutno je u stabilnom stanju. Teške povrede u udesu zadobila je i detetova majka.

"Pacijentkinja je zadobila povrede opasne po život, u toku je organizacija njenog transporta u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije", potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Mojsinje, Čačak, saobraćajna nesreća
foto: RINA

Usled ovog udesa na Ibarskoj magistrali došlo je do zastoja u saobraćaju i forminjanja dugačkih kolona vozila.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track