"NISAM JA KAO VI SRBI DA UBIJAM DECU": Otkrivena JEZIVA prepiska Albanca osumnjičenog za ubistvo Ivane (26) sa Zvezdare (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

UŽAS

"NISAM JA KAO VI SRBI DA UBIJAM DECU": Otkrivena JEZIVA prepiska Albanca osumnjičenog za ubistvo Ivane (26) sa Zvezdare (FOTO)

Crna Hronika -

Jetmir G. zvanično je osumnjičen za ubistvo Ivane K. na Zvezdari, za njim je raspisana i međunarodna poternica, a jedna slika ekrana sa društvene mreže Fejsbuk je šokirala sve.

Nakon intenzivnog operativnog rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije identifikovan je osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine, a to je Jetmir G. (24) državljanin Crne Gore.

Po svemu sudeći, ljudi koji su besni i očajni zbog Ivaninog ubistva su mu pisali na društvenim mrežama, a jedan muškarac je objavio sliku ekrana gde se vidi dopisivanje sa Jetmirom.

ubistvo, Zvezdara, Jetmir G.
foto: Printscreen

Kako se vidi na slici, prepiska je jeziva, a Jetmir je govorio o davljenju i ubijanju Srba na Kosovu.

Podsetimo, sumnja se da je Jetmir G, 23. decembra 2022. lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako se navodi, ubica je rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja