BIVŠI MOMAK MAJKE I ĆERKE IZ RIJALITIJA OSUĐEN: Čabarkapa maskiran u policajca maltretirao penzionere! ČEKA GA DUGA ROBIJA
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen/Instagram

viši sud u šapcu

BIVŠI MOMAK MAJKE I ĆERKE IZ RIJALITIJA OSUĐEN: Čabarkapa maskiran u policajca maltretirao penzionere! ČEKA GA DUGA ROBIJA

Crna Hronika -

Aleksandar Čabarkapa, bivši momak učesnica rijalitija Ljube Pantović i njene ćerke Aleksandre Subotić, osuđen je prvostepeno u Višem u sudu u Šapcu na osam godina i šest meseci zatvora, saznaje Kurir!

Pretio pištoljem

Čabarkapa je u aprilu 2021. godine uhapšen u Loznici i od tada se nalazi se u pritvoru u Šapcu, a na teret mu se stavljaju dva krivična dela - razbojništvo i ilegalno posedovanje pištolja kojim je pretio žrtvama.

Aleksandar Čabarkapa
foto: Zorana Jevtić

- Aleksandar je tada uhapšen zbog sumnje da je sa saučesnicima upao u kuću deviznog penzionera u Loznici i da su potom pretukli kućepazitelja M. B. i rođaka vlasnika kuće. Ukrali su im 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara. On je bio prerušen u policajca - podseća sagovornik Kurira i dodaje:

- Obojicu su pretukli, potom oborili na pod, vezali ruke i noge i sve vreme ih udarajući tražili su da otkriju gde se nalazi sef sa novcem i zlatom. Potom su ih zatvorili u tuš kabinu da bi pretražili kuću, a tada su i uzeli novac. Ipak, jedan od pretučenih muškaraca je uspeo da se oslobodi i pozove policiju.

Već osuđivan

On sada čeka odluku Apelacionog suda, a i u Višem sudu u Beogradu prvestepeno je osuđen na 13 godina i šest meseci zatvora zbog iznude, iznude u pokušaju i dva pokušaja ubistva koja su počinjena u periodu 2012. i 2013. godine, u maju 2021. godine.

Pokušao da ubije Karađorđa

Čabarkapa se, inače, proslavio po vezi sa fitnes instruktorkom Ljubom Pantović, a kada je ona ušla u rijaliti, stupio je u romansu sa njenom tada maloletnom ćerkom Aleksandrom Subotić, koja mu je rodila dete. Istovremeno je bio u braku sa izvesnom Klaudijom.

A 2013. godine je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije Karađorđa Subotića, bivšeg muža Ljube Pantović i Aleksandrinog oca.

Inače se sumnjiči i za pokušaj ubistva Bobana K. iz Beograda, pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu.

Kurir.rs- D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track