UBIJENI RAZBOJNIK SA KARABURME POČINIO UBISTVO PRE 31 GODINU: Miroslav imao krcat dosije, nije ni prvi put da napada policajce!
Foto: Privatna arhiva

robijao

UBIJENI RAZBOJNIK SA KARABURME POČINIO UBISTVO PRE 31 GODINU: Miroslav imao krcat dosije, nije ni prvi put da napada policajce!

Crna Hronika -

Muškarac Miroslav M. (64) koji je sinoć ubijen na Karaburmi u Beogradu u poteri sa policijom nakon što je opljačkao benzinsku pumpu u Mirijevu, imao je debeo dosije, a bio je osuđen i za ubistvo!

Kako Kurir saznaje, Miroslav M. je počinio ubistvo 1992. godine.

- Miroslav M. koga je ubila policija nakon što je na patrolu nasrnuo pištoljem, imao je debeo dosije, a osuđivan je i za ubistvo pre 31 godinu u svom rodnom kraju. Inače, on je iz Feketića. Takođe, on se teretio i za ostala krivična dela, kao što su razbojništva, nedozvoljeno držanje oružja, napad na policajce i nasilničko ponašanje - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prava drama, podsetimo, odigrala se sinoć tokom potere policije za razbojnikom koji je prethodno uz pretnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu.

- Patrola policije odmah nakon prijave krenuli su u potragu za razbojnikom i uočili ga u Ulici Salvadora Aljendea kod broja 19. Odgovarao je opisu koji je dala osoba koja je prijavila razbojništvo - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

00:56

Beograd, ubijen pljackas na Karaburmi

Policajci su izašli iz vozila i prišli osumnjičenom, a on je izvadio pištolj.

- Nije se libio da uperi pištolj ka policajcima. Jedan od pripadnika MUP Srbije pucao je u razbojnika iz službenog pištolja i pogodio ga sa tri hitca - kaže izvor i dodaje da je ekipa Hitne pomoći ubrzo došla, ali razbojniku nije bilo spasa.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

- Miroslav M. je kod sebe imao ličnu kartu i 4.000 dinara koje je prethodno ukrao na pumpi. Takođe, kod sebe je imao i pištolj marka "M70" i šest metaka. Inače, na pištolju su serijski brojevi izbrušeni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track