"VADI PARE, AJDE, BRŽE TO" Očevidac detaljno opisao dramu na benzinskoj pumpi: Ovako je razbojnik sa Karaburme odneo novac (VIDEO)
Foto: Kurir, Privatna Arhiva, Ilustracija

Filmska drama

"VADI PARE, AJDE, BRŽE TO" Očevidac detaljno opisao dramu na benzinskoj pumpi: Ovako je razbojnik sa Karaburme odneo novac (VIDEO)

Crna Hronika -

Filmska drama koja se sinoć odigrala u beogradskom naselju Karaburma kada je M.M. opljačkao benzinsku pumpu, a zatim pobegao i u jurnjavi pokušao da ubije policajce stradao je od hitaca pripadnika MUP Srbije, a kako nezvanično saznajemo pobegao je peške.

- M.M. je sinoć, kako su i zabeležile kamere sa video-nadzora pumpe naoružan sedeo u kolima i posmatrao neko vreme kada je najbolja prilika da uleti na pumpu i počini razbojništvo. Kada je video da ispred pumpe ima samo jedno vozilo koje toči gorivo krenuo je u akciju - kaže sagovornik i dodaje:

00:12

Pumpa koju je opljačkao razbojnik sa Karaburme

- Maskiran hiruškom maskom i sa pištoljem u ruci s vrata se zaleteo ka pultu gde je bio radnik pumpe. Nesrećni radnik nije ni podigao glavu, a M.M. mu je uperio pištolj u glavu i uzviknuo:" Vadi pare! Vadi pare!"

Radnik pumpe se potpuno pogubio, jer ga je M.M. držao na nišanu.

- Radnik je uspeo da se sabere u ovoj kriznoj situaciji i rekao pljačkašu:" Evo vadim pare, samo polako!" - kaže izvor iz istrage i dodaje :

- Mladić je otvorio kasu i počeo da vadi pare, a M. M. ga je požurivao sa rečima "ajde, ajde, brže to malo".

1 / 8 Foto: Kurir

Nakon što je uzeo pare iz kase pljačkaš se dao u beg.

- Radnik je odmah prijavio da je opljačkan, pa je policija odmah krenula u akciju. Maskirani napadač nije seo u kola koja je ostavio nedaleko od pumpe, već se peške uputio s ukradenim novcem ka autobuskom stajalištu koji se nalazi u Ulici Salvadora Aljendea koja je paralelna sa ulicom Mirijevski bulevar gde se i nalazi pumpa - kaže sagovornik i nastavlja:

- M. M. je nakon pljačke koju je realizovao mislio da će uspeti da pobegne ako ide kroz parkove i zgrade koje vode do gornje ulice. Međutim, policija mu je ubrzo ušla u trag i policija ga je maltene opkolila na stepenicama koje tačno vode Salvadora Aljendea, ali je tada upucan sa nekoliko hitaca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track