"RUKE U VIS, ODMAH" Ovde je savladan razbojnik sa Karaburme, tragovi krvi na stepeništu, stanari uplašeni: Opkolili su zgradu FOTO
Foto: Kurir, Privatna arhiva

Filmska drama

"RUKE U VIS, ODMAH" Ovde je savladan razbojnik sa Karaburme, tragovi krvi na stepeništu, stanari uplašeni: Opkolili su zgradu FOTO

Crna Hronika -

Posle pljačke pumpe u Mirijevu, policija je sinoć tokom potere na Karaburmi usmrtila razbojnika M.M., a stanari ovog dela Beograda kažu da su prestravljeni.

Prema rečima stanara zgrade koja gleda na pumpu koja je sinoć bila na udaru pljačkaša oni su šokirani celokupnom dramom koja se dogodila.

- Čuli smo sirene koje su bile toliko jake. Kad smo izašli ispred zgrade policija je opkolila pumpu i zamolila nas da ne izlazimo jer je veoma opasno jer tragaju za naoružanim lopovom. Uplašili smo se i odmah vratili u stan - kaže jedna od komšinica, dok druga dodaje:

00:11

Ovde je savladan razbojnik sa Karaburme

- Policajci su jurili sa pištoljima u rukama ka gornjoj ulici i ubrzo smo čuli tri hica. Bili smo prestravljeni.

Komšije objašnjavaju i da su pomislili da su to bili pucnji upozorenja lopovu.

- Mislili smo da niko nije ranjen ili ubijen, ali kad smo čuli da je pokušao da ubije policajce, pa bilo je ili on, ili oni, a oni treba da nas čuvaju i to je razumljivo - rekao je meštanin ovog kraja grada.

Na pumpi koja je sinoć opljačkana nisu bili raspoloženi da komentarišu nemilu situaciju.

- Radnik nije povređen - kažu sa pumpe koja je opljačakana.

Kako nezvanično saznajemo, radnik na pumpi radi svega dva meseca.

1 / 14 Foto: Kurir

Ovde je razbojnik savladan

Ljudi koji žive u Ulici Salvadora Aljendea gde je policija sinoć uspela da savlada pljačkaša M. M. kažu da su čuli tri hica.

- Čuli smo kako policija viče :"Ruke u vis! Ruke u vis, odmah!", na šta je napadač sa pištoljem u ruci rekao "pustite vi vaše", a ubrzo se začula tri hica - kažu komšije i dodaju:

- Ubrzo se čula Hitna pomoć. Pokušali su ga reanimiraju, ali nisu uspeli. M. M. je preminuo na licu mesta a uviđaj je trajao satima. Na licu mesta i dalje si vidljivi tragovi krvi.

Podsetimo, M.M. opljačkao je benzinsku pumpu, a zatim pobegao i u jurnjavi pokušao da ubije policajce stradao je od hitaca pripadnika MUP Srbije, a kako nezvanično saznajemo pobegao je peške.

- M.M. je sinoć, kako su i zabeležile kamere sa video-nadzora pumpe naoružan sedeo u kolima i posmatrao neko vreme kada je najbolja prilika da uleti na pumpu i počini razbojništvo. Kada je video da ispred pumpe ima samo jedno vozilo koje toči gorivo krenuo je u akciju - kaže sagovornik i dodaje:

- Maskiran hiruškom maskom i sa pištoljem u ruci s vrata se zaleteo ka pultu gde je bio radnik pumpe. Nesrećni radnik nije ni podigao glavu, a M.M. mu je uperio pištolj u glavu i uzviknuo:" Vadi pare! Vadi pare!"

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track