Identifikovan Novosađanin osumnjičen za ubistvo Meksikanke?!

Identifikovan Novosađanin osumnjičen za ubistvo Meksikanke?!

Crna Hronika -
Ključni dokaz koji izvesnog Reksa povezuje sa zločinom, kako prenosi Slobodna dalmacija, jeste dres italijanskog FK Milan, koji je često nosio, a koji je navodno pronađen u rancu Meksikanke posle njenog ubistva.

BEOGRAD - Identifikovan je Novosađanin osumnjičen za ubistvo Meksikanke.

Srpska policija utvrdila je identitet Novosađanina, koga hrvatska policija sumnjiči da je 25. avgusta na Marjanu kod Splita ubio Meksikanku Selene Margarit Gracijano Macedo (31).Novosađanin će biti priveden čim hrvatska policija dostavi MUP-u Srbije neophodnu dokumentaciju.

U novosadskoj policiji nezvanično saznajemo da se i dalje vrše provere Novosađana koji su odlazili svojim vozilima u Hrvatsku, odnosno u Split, ali nisu hteli da daju više detalja u interesu istrage.

Naime, hrvatska policija došla je do dokaza koji s ubistvom Meksikanke Selene Margarit Grasijano Masedo (31) povezuju muškarca poznatog po nadimku Reks, koji je iz Novog Sada!- Predstavnici MUP Srbije intenzivno razmenjuju informacije o tom slučaju s kolegama iz Hrvatske. Novosadska policija pokušava da identifikuje i uđe u trag muškarcu koji se sumnjiči da je ubio Meksikanku. Postoji mogućnost da je on u Srbiji - kaže izvor Kurira iz srpske policije.U splitskoj policiji, međutim, nisu želeli da komentarišu navode da je ubica identifikovan kao Novosađanin star između 40 i 45 godina, crne kose i puti i visine oko 175 centimetara.- Proveravamo sve informacije kako bismo pronašli osumnjičenog. Ipak, zasad ne možemo da potvrdimo tačnost informacije da se u vezu sa ubistvom dovodi Novosađanin - kratko je za Kurir izjavila Ana Ćepić iz splitske policije.Ključni dokaz koji izvesnog Reksa povezuje sa zločinom, kako prenosi Slobodna dalmacija, jeste dres italijanskog FK Milan, koji je često nosio, a koji je navodno pronađen u rancu Meksikanke posle njenog ubistva.Telo Meksikanke, podsetimo, pronađeno je krajem avgusta na nekoliko stotina metara od vrha Marjana kraj Splita. Nju je ubica vezao, a zatim joj nožem prerezao vrat i njeno telo zakopao plitko u zemlju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track