"ZOVI HITNU, UBIŠE ME": Meštani Niša otkrili detalje KRVAVOG PIRA na stanici, poznato u kakvom je stanju izbodeni dečak (VIDEO)
Foto: Kurir/M.S., Nenad Kostić

"ZOVI HITNU, UBIŠE ME": Meštani Niša otkrili detalje KRVAVOG PIRA na stanici, poznato u kakvom je stanju izbodeni dečak (VIDEO)

Crna Hronika -

Prethodne večeri u blizini glavne autobuske stanice u Nišu, došlo je do stravičnog incidenta kada je petnaestogodišnji dečak izboden u vrat.

Jedna Nišlijka, rekla je da su scene na glavnoj stanici u Nišu kada je maloletnik (15) sav krvav dotrčao, bile užasne.

00:10

Nišlijka o krvavom napadu na maloletnika

- Stajala sam sa prijateljicom kada je je momak dotrčao s one strane, od tehničkih fakulteta. Dotrčao je ovde i rukom se držao za vrat dok mu je šikljala krv. "Zovite hitnu, zovite hitnu, ubiše me", vikao je. Tu se našao jedan čovek koji mu je pomogao. Stao je jedan taksi, momak je ušao nekako i onda je odvezen u bolnicu - rekla je Nišlijka.

Policija, kako je rečeno, ispituje ovaj slučaj ranjavanja dečaka.

- Mi smo od Hitne pomoći dobili poziv oko 20,15 sati da je mlađi muškarac javio da je došlo do ubadanja oštrim predmetom. Za sada se intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti oko zadobijenih povreda - rečeno je u policiji.

1 / 3 Foto: Kurir/M.S.

Dečak je smešten u Univerzitetski klinički centar.

- Pacijent 2007 u UC UKC NIŠ, u svesnom stanju, primljen sa povredama mekih tkiva grudnog koša i mekih tkiva vrata. Vitalni krvni sudovi nisu povređeni. Nakon hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike isagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute. Povređeni mladić je trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan i biće zadržan radi daljeg lečenja i opservacije. Pacijent je hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za dečiju hirurgiju. Na kontinuiranom je monitoringu lekara specijalista, rekli su u UKC.

Za sada nije poznato ko ga je ubo, verovatno, nožem kao i motiv napada na ovog dečaka.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track