Najnovije vesti

SRBI ŽRTVU UPOZNALI PREKO INTERNETA, POSLE DRUŽENJA GA BRUTALNO LIKVIDIRALI: Ovo su novi detalji stravičnog ubistva u Nemačkoj
Foto: EPA / Clemens Bilan

zločin u nemačkoj

SRBI ŽRTVU UPOZNALI PREKO INTERNETA, POSLE DRUŽENJA GA BRUTALNO LIKVIDIRALI: Ovo su novi detalji stravičnog ubistva u Nemačkoj

Crna Hronika

Srpski državljani stari 20 i 26 godina koji su ubili muškarca (56) u Nemačkoj, upoznali su žrtvu preko interneta i platforme za upoznavanje.

Podsetimo, zločin se dogodio u noći između 14. i 15. januara u Remšajdu, Severna Rajna-Vestfalija u Nemačkoj.

- Žrtva se koristila sajt koji pruža usluge upoznavanja sa drugim muškarcima, a kasnije i sa seksualnim upoznavanjem pa su osumnjičeni to iskoristili i upoznali se s njim. Nakon dopisivanja i dogovora došli su kod njega u kuću - pišu mediji i dodaju:

- Osumnjičeni su te večeri prvo glumili da su zapravo seksualno zainteresovani za žrtvu, ali je to sve bio deo njihovog plana.

Prema navodima lokalnih medija, žrtva je ubrzo lišena života.

- Osumnjičeni su ubrzo brutalno ubili žrtvu i tou kupatilu kuće. Tom prilikom nanete su mu teške telesne povrede i to po glavi, ali za sada nije poznato da li su ga osumnjičeni udarili nekim predmetom ili je pretučen nasmrt - pišu tamošnji mediji.

Ubice iz Srbije su nakon zločina pobegle.

- Nakon što su ubili žrtvu pretresli su ceo stan kako bi pronašli novac i drgocenosti, pa su tako ukrali i mobilni telefon i novčanik. Pobegli su nakon ubistva i to smišljeno - navode mediji i dodaju:

- Sa lica mesta pobegli su u okrug Ajfel prvo peške, zatim taksijem i kasnije javnim prevozom nazad u Severnu Rajnu-Vastfaliju. Osumnjičeni su dok su bežali pokušali nekoliko puta da podignu novac sa bankomata sa ukradene kartice.

Uhapšeni Srbi, prema navodima lokalnih medija prijavljeni su i žive na mestu gde su počinili zločin.

(Kurir.rs / B. T.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja