POLICIJA RASVETLILA UBISTVO SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Ubica uzeo milion dinara sa njihovog računa, a onda presudio i sebi
Foto: Kurir

novi detalji

POLICIJA RASVETLILA UBISTVO SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Ubica uzeo milion dinara sa njihovog računa, a onda presudio i sebi

Crna Hronika -

Pripadnici policije rasvetlili su slučaj ubistva dve rođene sestre na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Gorana Đ. (38) koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade u tom naselju.

On je, kako se sumnja, sredinom januara, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu Đ. (76), a udarcima po glavi ubio Gordanu Đ. (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, kako se sumnja, odneo je mobilni telefon i platnu karticu sestara sa koje je kasnije podigao milion dinara.

Telo Gorana Đ. pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

- Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom pripremala hapšenje Gorana Đ. pošto je prikupljeno dovoljno dokaza da je on počinio zločin, međutim, kako se sumnja, on je zbog griže savesti presudio sebi - kaže naš izvor iz istrage.

Bežanijska Kosa, sestre
foto: Kurir

Komšije sa Bežanijske kose rekle su ranije za Kurir da je na Božić kod sestara u posetu došao muškarac smeđe kose star oko 30 godina.

- Navodno je bila našminkana i od tada je nema nigde - rekle su nam komšije.

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78), podsetimo, nađene su mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a ubijene su najverovatnije oko Božićnih praznika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja