OVO JE UBICA SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE: Jelisavetu upoznao u domu za stare, ubio ih, pa presudio sebi (FOTO)
Foto: Kurir, Facebook

ostavio oproštajno pismo

OVO JE UBICA SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE: Jelisavetu upoznao u domu za stare, ubio ih, pa presudio sebi (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici policije rasvetlili su slučaj ubistva dve rođene sestre na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Gorana Đ. (38) koji je u četvrtak izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade u tom naselju.

Telo Gorana Đ. pronađeno je u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja. Goran je ostavio i oproštajno pismo.

Podsetimo, nakon izvršenog krivičnog dela, kako se sumnja, odneo je mobilni telefon i platnu karticu sestara sa koje je kasnije podigao milion dinara.

Goran Đokić, ubica, Bežanijska Kosa
foto: Facebook

Komšije sa Bežanijske kose rekle su ranije za Kurir da je na Božić kod sestara u posetu došao muškarac smeđe kose star oko 30 godina.

- Navodno je bila našminkana i od tada je nema nigde - rekle su nam komšije.

G.Đ. je, kako nezvanično saznajemo, radio u domu za stare u kom je umro muž jedne od sestara. Jelisaveta je posle smrti muža počela da se viđa sa njim, ofarbala se i navodno potpuno promenila.

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78), podsetimo, nađene su mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a ubijene su najverovatnije oko Božićnih praznika.

(Kurir.rs/D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track