HEMIJA OPORAVLJEN OD PUCNJAVE, VEČERAS NA TRIBINAMA NAVIJA ZA PARTIZAN: Ogrnut šalom kluba, vidno raspoložen došao na meč u Arenu!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs, Facebook

bodri svoj tim

HEMIJA OPORAVLJEN OD PUCNJAVE, VEČERAS NA TRIBINAMA NAVIJA ZA PARTIZAN: Ogrnut šalom kluba, vidno raspoložen došao na meč u Arenu!

Crna Hronika -

Nemanja Bojović Hemija (38) koji je zajedno sa drugom Nikolom K. (24) upucan 17. januara u Zemunu oporavio se od povreda zadobijenih u toj pucnjavi!

Dokaz tome je Bojovićevo prisustvo na večerašnjoj košarkaškoj utakmici između Partizana i francuskog Asvela. Prema saznanjima Bojović, ogrnut šalom Partizana, došao je na večerašnji meč u Areni i vidno raspoložen bodri svoj tim sa tribina.

Podsetimo, Nemanja Bojović, vođa partizanove frakcije navijača "Zabranjeni" i njegov prijatelj Nikola K. upucani su u noge ispred kuće Bojovićeve majke u Zemunu.

Kako je Bojović kasnije izjavio na saslušanju njima je prišao nepoznati napadač i nakon pitanja "Gde ste?" izvadio pištolj i zapucao u njihovom pravcu. Hemija je tada pogođen u butinu, a njegov prijatelj u potkolenicu.

Na saslušanju obojica su tvrdila da ne znaju ko je i zbog čega pucao na njih.

Bojovićev otac Goran Bojović zvani Amonijak likvidiran je 1992. godine kao istaknuti član srpskog podzemlja. Bojović je bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track