"ON VOZI BEZ RUKU, NEŠTO ĆE SE DESITI": Jovana poslala poruku najboljoj drugarici nekoliko minuta pre nesreće! NASLUTILA SMRT
Foto: Privatna Arhiva

istraga saobraćajne nesreće

"ON VOZI BEZ RUKU, NEŠTO ĆE SE DESITI": Jovana poslala poruku najboljoj drugarici nekoliko minuta pre nesreće! NASLUTILA SMRT

Crna Hronika -

"On vozi bez ruku, nešto će da se desi!"

Ovo je poruka koju je samo nekoliko minuta pre svoje smrti, svojoj najboljoj drugarici poslala osamnaestogodišnja Jovana J., koja je juče nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na starom grdeličkom putu.

Njeni drugari, maturanti leskovačke Ekonomske škole, kažu da je Jovana bila odličan đak, uvek nasmejana i pozitivna i divan drug.

Poginula Jovana J.
Poginula Jovana J.foto: Privatna Arhiva

- Ovo je strašno što se desilo. Ne možemo da verujemo. Samo pre mesec i po dana slavili smo njeno punoletstvo, a sada, umesto da zajedno spremamo mature, mi ćemo da idemo na njenu sahranu - priča za Kurir njena drugarica iz odeljenja.

Kako saznajemo, Jovana J. se sa trojicom mladića kobne večeri vraćala iz leskovačke diskoteke u kojoj je nastupao poznati pevač Sloba Radanović.

P. N. (24) iz Male Grabovnice, koji je upravljao automobilom BMW u kojem je stradala Jovana J. iz susednog sela, ima već tri načinjena teška saobraćajna prekršaja i dozvola je već trebalo da mu bude oduzeta.

Naš izvor iz leskovačke policije navodi i to da je isti mladić pre nekoliko godina takođe sleteo BMW-om, maltene na istom mestu.

- On je pre dve godine na pravom putu kod pruge utrčao drugim BMW-om i skroz ga uništio - kaže naš izvor.

Automobil u kom je poginula Jovana J.
Automobil u kom je poginula Jovana J.foto: Drustvene Mreže, printscreen/instagram/192_rs

Podsetimo, osamnaestogodišnja Jovana J. iz Velike Grabovnice poginula je juče rano ujutru na starom gradeličkom putu kod Guberevca kada se BMW kojim je upravljao P. N. prevrnuo nekoliko puta i završio van kolovoza.

Sa njima u vozilu su bili i mladići A. S. (18) iz Zagužana i V. S. (19) iz Male Grabovnice.

Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesrećna Jovana preminula na licu mesta.

Podsetimo, Zavod za sudsku medicine iz Niša će raditi obdukciju tela tragično nastradale Jovane, a sahana osamnestogodišnje devojke zakazana je za utorak u rodnoj Velikoj Grabovnici.

(Kurir.rs - D. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track