OVO JE UBIJENI PENZIONER SA VRAČARA: Kućna pomoćnica ga izbola nasmrt, evo kada i gde će biti sahranjen (FOTO)
Foto: Kurir, Printscreen Facebook

ZLOČIN u beogradu

OVO JE UBIJENI PENZIONER SA VRAČARA: Kućna pomoćnica ga izbola nasmrt, evo kada i gde će biti sahranjen (FOTO)

Crna Hronika -

Fatima Z. (39) osumnjičena je da je između četvrtka i petka nasmrt izbola zubara u penziji Dragana V. (71) u njegovom stanu na Vračaru u Beogradu, a zatim očistila ceo stan od krvi, ukrala dva mobilna telefona, pa pobegla.

Podsetimo, zločin je otkriven u petak oko 11 sati u Ulici Sime Igmanova, kada su Draganovi rođaci došli da ga posete, jer im se nije javljao na telefon. Tada su u stanu pronašli telo penzionera sa brojnim ubodnim ranama.

Ubijeni Dragan V. biće sahranjen 9. februara na Novom groblju u Beogradu, a o mestu i vremenu sahrane prijatelje i rodbinu obavestile su njegove ćerke putem umrlice.

Osumnjičenoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

ubijeni penzioner, i osumnjičena
ubijeni penzioner, i osumnjičenafoto: Kurir, Printscreen Facebook

- Sumnja se da je ona kobne večeri došla kako bi počistila stan penzioneru, što je povremeno i radila, ali su se stvari zakomplikovale i osumnjičena je uzela kuhinjski nož i nasmrt izbola Dragana V. - podseća sagovornik i dodaje:

- Oprala je ceo stan kako bi uklonila tragove krvi. Takođe, navodno je oprala i nož kojim je počinila zločin i vratila ga među čiste sudove.

Naš sagovornik rekao je i da je osumnjičena nakon zločina pobegla, a policija ju je sutradan uhapsila i kod nje pronašla dva mobilna telefona, koja su pripadala ubijenom penzioneru.

Ona se na salsušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branila da je svirepi zločin počinila u samoodbrani, jer je žrtva, kako je rekla, pokušala da je siluje uz pretnju nožem.

Ona je kako smo nezvanično saznali, opisala kako je došlo do ubistva.

- Navodno je došla kod njega u stan da čisti i kad je završila, Dragan joj je tražio seksualni odnos, a ona nije htela, pa joj je zapretio nožem. Uspela je da dohvati staklenu flašu kisele vode i razbila mu je o glavu - podseća naš sagovornik i dodaje:

zločin na vračaru
zločin na vračarufoto: Nemanja Nikolić

- Onda mu je otela nož i izbola ga. Prilikom zločina, ona je zadobila posekotinu na ruci. Oprala je potom nož i stavila sa opranim sudovima pored sudopere. Ponela je sa sobom dva mobilna telefona žrtve.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja osumnjičene oglasilo se saopštenjem:

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da joj odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti - stoji u saopštenju nadležnog tužilaštva:

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

- F. Z. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Komšije ubijenog ranije su za Kurir rekle da je on bio pravi gospodin i uvek nasmejan.

- Ovde se doselio pre nekoliko godina otkako je u penziji, žena mu je umrla. Bio je zubar - dodale su komšije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track