HIRURG BATINAŠ UMISLIO DA GA ŽENA VARALA "SA NEKIM IZ MINISTARSTVA": Krvnički tukao suprugu, a sada njegov advokat najavljuje obrt
Foto: Instagram

NOVA SAZNANJA

HIRURG BATINAŠ UMISLIO DA GA ŽENA VARALA "SA NEKIM IZ MINISTARSTVA": Krvnički tukao suprugu, a sada njegov advokat najavljuje obrt

Crna Hronika -

Slučaj porodičnog nasilja, koji danima ne prestaje da potresa javnost budući da je reč o poznatom beogradskom hirurgu sa VMA, osumnjičenom da je u sredu u porodičnom stanu u Zemunu brutalno pretukao suprugu, dobija novi zaplet.

Naime, prema novim saznanjima, hirurg je sumnjao da ga žena vara sa nekim iz Ministarstva odbrane, gde je ona zaposlena.

Sumnjičio ju je da je poslednje tri godine u paralelnoj vezi, pa je nesrećnu ženu, kako je navela u svojoj izjavi, fizički i psihički maltretirao i naneo joj teške telesne povrede.

Pripadnike policije, podsetimo, pozvale su uplašene komšije bračnog para koje su čule tuču i svađu. Po dolasku zatekli su nesrećnu ženu u podlivima i osumnjičenog kod kojeg su pronađena dva pištolja kojima je navodno tukao suprugu.

Nikola Ostojić, Ivana Ostojić, VMA, pretukao ženu, hirurg, plastični hirurg
foto: Instagram/lazinota

- Od početka januara do početka februara ove godine vršio je krivično delo nasilje u porodici na taj način što je u više navrata prema oštećenoj - svojoj supruzi - vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Doktor je u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo gde se branio ćutanjem nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Po rečima advokata Đorđa Kalanja, koji zastupa okrivljenog doktora uskoro bi trebalo očekivati neke novine:

- Moj klijent se još nije oporavio od šoka i svega što ga je snašlo - kaže advokat. On je u pritvoru koji mu je sud odredio po zahtevu Tužilaštva. Kad je priveden na saslušanje, odlučio je da se, u prvom trenutku, brani ćutanjem. Ali, promenio je mišljenje i uskoro će, ponovo izaći pred Tužilaštvo i sada, izneti odbranu i ispričati i svoju verziju priče.

Kurir.rs/24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track