PRIVEDENI RODITELJI SILOVANE NEVESTE! Sumnja se da su ćerku PRODALI za 600 evra!
Foto: T.S./Kurir

užas kod pančeva

PRIVEDENI RODITELJI SILOVANE NEVESTE! Sumnja se da su ćerku PRODALI za 600 evra!

Crna Hronika -

Roditelji silovane neveste (18), privedeni su na informativni razgovor zbog sumnje da su svoju ćerku za 600 evra prodali njenim silovateljima

Takođe, privedeno je još nekoliko lica, koja se terete da su 3. februara takođe opštila sa ovom devojkom u kući budućeg muža i svekra.

Podsetimo, policija je tokom vikenda uhapsila oca (42) i njegovog sina zbog sumnje da su devojku protiv njene volje doveli u svoju kuću i da su je tu 2. i 3. februara silovali.

Navodono su je „kupili“, ali se ona protivila tom braku. Devojka je uspela da pobegne iz kuće užasa, nakon čega je svoje silovatelje prijavila policiji. Marjan i Nedeljko se nalaze u pritvoru do 30 dana, kako ne bi uticali na svedoke u toku istražnog postupka.

- Ovde imamo sticaj krivičnih dela, a najstrašnija je poruka da je robovlasništvo živo i prisutno. Strašno je što se sve dešava nadomak Beograda. Postavlja se pitanje ko su ljudi koji bi prodali svoje dete za bilo koji novac, kamoli za 600 evra. Njihova krivica je na prvom mestu, potom onih koji su je kupili i stekli pravo svojine nad njom. Sama rečenica zvuči strašno, kamoli ono što se desilo u 21. veku - rekao je za Kurir TV Ratomirom Antonovićem.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:24

MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA: Od dece i muža (33) ni traga a onda se pojavio, odmah je priveden

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track