OVO JE VOZAČ (37) BMW KOJI JE STRADAO NA ZRENJANINSKOM PUTU: Vatrogasci ga izvlačili iz smrskanog auta, ali NIJE MU BILO SPASA!
Foto: Facebook

UŽAS!

OVO JE VOZAČ (37) BMW KOJI JE STRADAO NA ZRENJANINSKOM PUTU: Vatrogasci ga izvlačili iz smrskanog auta, ali NIJE MU BILO SPASA!

Crna Hronika -

Džemo K. (37) podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu.

Naime, on je vozio BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Nesrećnom čoveka su, prema rečima očevidaca, iz smrskanob BMW izvlačili vatrogasci, a bio je bez svesti.

saobraćajna nesreća, Zrenjaninski put
foto: Printscreen/Instagram/Serbia live Beograd

Kako Kurir saznaje, Džemo je, u trenutku kada je drugi BMW naleto na njega, svojim vozilom hteo polukružno da se okrene.

- Posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju - saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo.

Džemo Karimani, saobraćajna nesreća, BMW
foto: Facebook

Ipak, D.S. (23), koji je upravljao dr4ugim vozilo pobeogao je sa lica mesta, a sa njim su u vozilu bile dve devojke, sestre od 19 i 17 godina koje su lakše povređene.

Prema pisanju medija, D.S. je kretao neprilagođen brzinom, ima zabranu upravljanja vozilom i više desetina saobraćajnih prekršaja!

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track