UROŠ ĆERTIĆ PONOVO PRED SUDOM: Vitlao pištoljem u banci, osuđen na kućni zatvor dok je bio u rijalitiju, a EVO ŠTA GA SADA ČEKA
Foto: Pritnscreen

apelacioni sud

UROŠ ĆERTIĆ PONOVO PRED SUDOM: Vitlao pištoljem u banci, osuđen na kućni zatvor dok je bio u rijalitiju, a EVO ŠTA GA SADA ČEKA

Crna Hronika -

Apelacioni sud prethodne nedelje razmatrao je presudu kojom je kaskader i bivši učesnik Zadruge Uroš Ćertić osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Uroš Ćertić ispred Palate pravde
Uroš Ćertić ispred Palate pravdefoto: ATA images

Ćertić je, podsetimo, osuđen u septembru prošle godine u Višem sudu u Beogradu, u vreme dok je boravio u rijalitiju ii to zbog toga što je bez dozvole nosio pištolj. - Uroš je prvostepenom presudom, na koju smo se žalili, osuđen na godinu dana zatvora koji će se izvšiti tako što neće smeti da napušta prostorije. Pred Apelacionim sudom održana je javna sednica, na kojoj su razmatrane žalbe i očekujemo da uskoro dobijemo odluku - potvrdio je za Kurir Ćertićev branilac, advokat Mladen Magdalenić.

Advokat Mladen Magdalenić
Advokat Mladen Magdalenićfoto: Kurir televizija

Kako je Kurir ranije pisao, Ćertić je bio uhapšen zbog toga što je krajem septembra 2020. došao u ekspozituru jedne banke i navodno posle svađe sa zaposlenima, vitlao pištoljem. Kaskader je potom napustio banku, ali su radnici pozvali policiju i on je ubrzo uhapšen. Neko vreme je proveo u Centralnom zatvoru, iz kog je izašao sredinom oktobra iste godine, a presudu je dočekao u rijalitiju.

- Posle održanog javnog dela sednice na kom su pročitane presuda, kao i žalbe, Apelacioni sud presudu može da potvrdi, da je preinači ili ukine i naloži novo suđenje - objašnjava sagovornik Kurira.

Kurir.rs/ J. S.

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track