HIRURG BATINAŠ ĆELIJU DELI SA JOŠ NEKOLIKO PRITVORENIKA Otkriveno kako provodi zatvorske dane, jedna stvar ne prestaje da ga BRINE
Foto: Printscreen/Instagram

UHAPŠEN 2. FEBRUARA

HIRURG BATINAŠ ĆELIJU DELI SA JOŠ NEKOLIKO PRITVORENIKA Otkriveno kako provodi zatvorske dane, jedna stvar ne prestaje da ga BRINE

Crna Hronika -

Hirurg osumnjičen da je zlostavljao svoju suprugu, smešen je u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu, koju deli sa nekoliko pritvorenika.

Poznati plastični hirug još nije dao iskaz kod tužioca, a očekuje se da će biti saslušan za dve nedelje.

Prema saznanjima njegovog branioca, Đorđa Kalanja, hirurg se jako brine za svoje troje dece, koji su sada sa njegovom suprugom.

- On je mnogo vezan za svoju decu, jer je veliki otac. Rođaci, prijatelji i kolege zovu i brinu se za njegovo fizičko i psihičko zdravlje. On je na rukama dobio ekcem, koji leči kremama. Još se nije izjasnio o optužbama svoje supruge, koja takođe treba da bude saslušana kod tužioca - kaže dobro upućen izvor.

Za sada nema naznake pomirenja između supružnika,koji su 15 godina važili za skladan par.

VMA, hirurg
foto: Beta/Jovo Mamula, Kurir

Hirurg je uhapšen 1. februara zbog sumnje da je fizički i psihički zlostavljao suprugu, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu mu je odredilo pritvor do 30 dana.

Njegova supruga je najpre izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje pre intervencije policije. Kako se saznaje, ona je po zanimanju pravnik.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede.

Tada je obavljen je razgovor i sa hirurgom koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od njega je oduzet pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track