LJUBAVI MOJA SA TROJE DECE OSTAJEMO BEZ MAJČINSKE LJUBAVI, NEŽNOSTI I TOPLOTE: Potresne čitulje za poginulu Bojićevu snahu
Foto: Privatna arhiva, Kurir

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PRIJEPOLJA

LJUBAVI MOJA SA TROJE DECE OSTAJEMO BEZ MAJČINSKE LJUBAVI, NEŽNOSTI I TOPLOTE: Potresne čitulje za poginulu Bojićevu snahu

Crna Hronika -

Majka troje dece Marija B. (35) koja je poginula u nedelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja naočigled supruga i dece sahranjena je 14. februara, a porodica, rođaci i prijatelji oprostili su se od nje potresnim čituljama u novinama.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada je iz za sada nepoznatog razloga Marija koja je bila za volanom "škode" izgubila kontrolu nad vozilom i zakucala se u bankinu i na licu mesta preminula.

- Naša supruga i majka, naša ljubav, ponos i oslonac tragično je stradala u saobraćajnoj nesreći, ostavila nas u 35. godini. Ljubavi moja, sa naše troje maloletne dece, ostajemo bez skladnog porodičnog gnezda, bez majčinske ljubavi, nežnosti i toplote. Sa neba motri na nas i budi kao i do sada, podrška da izdržimo kroz surove i nemirne tokove života. Bićemo večito tvoji, a ti naša zvezda sa nema - stoji u čitulji koji je potpisao neutešni Marijin suprug sa troje dece.

1 / 3 Foto: Kurir

Marijin otac, majka, brat i mnogobrojna rodbina ostali su nemi nakon stravične vesti da su ostali bez mezimice, pa su joj poslednji put uputili dirljive i potresne reči.

- Slomljeni od bola, nemi od tuge, opraštamo se od naše Marije. Bila si cevt i ponos, plemenita duša, brižna kćerka i sestra, uzorna majka, supruga i snaha. Ako se nesreće ne mogu izbeći, mogu se bar ublažiti. Činićemo to kroz tvoju decu, našu utehu i nadu u ovom teškom porodičnom brodolomu.

Marija B. je inače, snaha direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje prof. dr Milovana Bojića, koji se od nje oprostio u čitulji.

marija nasmejana sa suprugom
marija nasmejana sa suprugomfoto: Privatna arhiva

- Nemi od tuge, u šoku i neverici, opraštamo se od naše Marije. Bila si ukras naše porodice, uzorna majka, požrtvovana supruga, predivna snaha. Volećemo je i čuvati kroz odgoj njene maloletne dece, tri mala anđela, pružajući im svu pažnju i ljubav povog sveta - a ovu čitulju potpisao je Milivoje, Dubravko i Milovan Bojić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track