NAJBIZARNIJE HAPŠENJE ZAJEČARSKE POLICIJE: Službenici nisu mogli da veruju svojim očima, uhapšenu ženu odmah prevezli u BOLNICU
Foto: Profimedia

HAOS

NAJBIZARNIJE HAPŠENJE ZAJEČARSKE POLICIJE: Službenici nisu mogli da veruju svojim očima, uhapšenu ženu odmah prevezli u BOLNICU

Crna Hronika -

Pre neku godinu policija u Zaječaru imala je jedno ’’hapšenje’’, ali osumnjičenu ženu nisu odvezli u policiju već – u bolnicu.

- Sve je počelo kada smo dobili dojavu da jedan automobil na našem području prevozi ilegalnni rezani duvan bez akciznih markica. Izašli smo na teren i čekali. Kada se takav automobil pojavio, odmah smo ga zaustavili – priča nam jedna od nadležnih osoba.

Za volanom je bila žena iz Šapca stara oko 30 godina.

Otvorila je prozor, policija je tražila isprave. Žena im je pružila, a jedan od policajaca je tada otvorio gepek i pronašao 120 kilograma ilegalnor rezanog duvana.

- Odmah smo kazali ženi da izađe iz vozila, naravno, sa namerom da je privedemo u zgradu policije. Kada je otvorila vrata, umalo se nismo šokirali. Stajali smo zanemeli. Ona je bezuspešno pokušavala da se iskobelja iz automobila, a razlog je taj što je imala stomak bukvalno do zuba – kažu nadležni.

Inaće, dok je sedela sa zatvorenim vratima auta, policija nije videla da je ona trudna.

- Pomogli smo ženi da izađe iz auta i videli da ima trudove. Najbrže moguće smo je odvezli do bolnice i ona se vrlo brzo porodila. Tada smo saznali da je ona bila u bolnici u Beogradu na odeljenju ginekologije jer je imala sve znakove da će se ubrzo poroditi – kažu nam nadležni.

Ta trudnica je iz porodiljske postelje bukvalno pobegla i vozila skoro do Zaječara...

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track