PRETIO ŽENI UBISTVOM, PA BRUTALNO PRETUKAO MUŠKARCA (53) U NJENOM STANU: Nišlija prošao sa povredom glave uz OBILNO KRVARENJE
Foto: Zorana Jevtić

PRETIO ŽENI UBISTVOM, PA BRUTALNO PRETUKAO MUŠKARCA (53) U NJENOM STANU: Nišlija prošao sa povredom glave uz OBILNO KRVARENJE

Crna Hronika -

Nišlija (53) zadobio je teške povrede glave uz obilno krvarenje kada ga je u subotu uveče pretukao muškarac A.V., a koji je nakon toga pritvoren.

Sve se dogodilo u jednom stanu u Nišu kada je sada pritvoreni muškarac prvo pretio četrdesetjednogodišnjoj ženi. Nakon toga je došlo do tuče u stanu i teške povrede Nišlije.

- U subotu uveče u Urgentni centar dovezen je čovek sa povredama glave. Nakon dijagnostike pacijent je prebacen na Kliniku za neurohrirurgiju. Trenutno se nalazi na odeljenju i vitalno je stabilan, svestan i komunikativan - rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu.

Policija je potvrdila da je iz ovog sukoba jedna osoba pritvorena.

- Imali smo prijavu da je jedan muškarac u subotu uveče upućivao pretnje četrdesetjednogodišnjoj ženi.

Zbog toga će biti podneta prijava protiv njega za ugrožavanje sigurnosti, a pošto se sumnjiči da je fizički napao muškarca zbog toga će biti podneta prijava za tešku telesnu povredu.

Njemu je određen pritvor do 48 sati i biće priveden tužiocu Osnovnog suda u Nišu - saopštili su nam iz policije.

Za sada nije poznato u kakvim su relacijama učesnici sukoba, kao ni motiv tuče.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja