UHAPŠEN MLADIĆ (21) ZBOG POKUŠAJA UBISTVA NA ZVEZDARI! Još 5 muškaraca osumnjičeno za saučesništvo
Foto: Kurir

u Ulici Miljana Miljanića ispalio više hitaca

UHAPŠEN MLADIĆ (21) ZBOG POKUŠAJA UBISTVA NA ZVEZDARI! Još 5 muškaraca osumnjičeno za saučesništvo

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, intenzivnim radom rasvetlili su ubistvo u pokušaju i uhapsili G. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio navedeno krivično delo.

G. D. se sumnjiči da je 1. novembra 2022. godine, u Ulici Miljana Miljanića na Zvezdari ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu mladića (29) koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Takođe, krivična prijava za ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu podneta je protiv M. M. (30), M. M. (25), J. P. (28), D. I. (20) i F. G. (24) koji se nalaze u pritvoru zbog prethodno učinjenih krivičnih dela.

Oni se sumnjiče da su pomogli G. D. tako što su preduzeli niz radnji u cilju izvršenja krivičnog dela, njegovog bekstva i uklanjanja tragova.

Prethodno je policija pretresom stana u Boleču koji koriste M. M., M. M., G. D., kao i osumnjičeni S. M. (26) zaplenila oko dva kilograma amfetamina i manju količinu marihuane, zbog čega se oni terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je u prethodnom periodu kod J. P. pronašla pištolj sa prigušivačem, zbog čega se on tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom G. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, dok se M.M., J.P., M.M., D.I., F.G. i S.M. nalaze u pritvoru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track