OVO JE VOZAČ KOJI JE PREGAZIO RODITELJE OSMORO DECE: Bio u alkoholisanom stanju! Majka preminula u bolnici POSLE 3 DANA BORBE FOTO
Foto: Facebook

TUGA!

OVO JE VOZAČ KOJI JE PREGAZIO RODITELJE OSMORO DECE: Bio u alkoholisanom stanju! Majka preminula u bolnici POSLE 3 DANA BORBE FOTO

Crna Hronika -

Vozač crvenog džipa V.D. (49) u petak je u popodnevnim časovima u Vinogradskoj ulici u Surčinu svojim vozilom naleteo na pešake, inače supružnike, Svetlanu K. (54) i Nikolu Đ. (58). Tom prilikom Nikola je zadobio teške telesne povrede, a Svetlana, majka osmoro dece, je od povreda preminula posle tri dana borbe za život!

V.D. je, kako saznajemo, uhapšen odmah posle udesa i tada mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a on se sumnjiči za dva krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nanošenje teških telesnih povreda.

- On je bio u alkoholisanom stanju, a s obzirom na to da je Svetlana preminula od povreda zadobijenih u udesu, krivično delo će najverovatnije biti prekvalifikovano - navodi izvor Kurira.

Očevici su ranije za Kurir ispričali da se vozač ponašao jako bahato

- Vozio je sigurno preko 100 na sat, kada ih je udario nije on pozvao pomoć već žena koja je vozila iza njega. On je samo izašao iz automobila sa tompusom u ruci i krenuo nogom da sklanja đubre, da šutira i viče, dok su dvoje ljudi nepomičmno ležali na putu - rekli su naši sagovornici.

Surčin, Nikola Đokić, Svetlana Kovačević, saobraćajna nesreća, Vujadin Damjanović
foto: Facebook

Podsetimo, Svetlana i Nikola su roditelji osmoro dece i njihova porodica preživela je pravu agoniju prethodnih dana.

- Taj dan mi je bio najgori, a bio mi je rođendan. Sećam se samo udarca i kad sam otvorio oči tražio sam od brata da me vodi kući, nesvestan šta se dogodilo. A onda sam pogledao oko sebe, video narod i automobile i moju Cecu kako nepomično leži, a krv joj je išla iz usta, bio sam siguran da nije disala - rekao je njen suprug Nikola u svojoj ispovesti za Kurir.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track