MAJKA SA BEBOM BILA U KUĆI TOKOM KRVAVIH SCENA U NIŠU Otac i sin osumnjičeni za UBISTVO kuma, komšije iznele NOVE DETALJE zločina
Foto: Facebook, M.S.

užasno

MAJKA SA BEBOM BILA U KUĆI TOKOM KRVAVIH SCENA U NIŠU Otac i sin osumnjičeni za UBISTVO kuma, komšije iznele NOVE DETALJE zločina

Crna Hronika -

U kući u Ulici Nikole Kopernika u Nišu gde se 1. marta, navodno dogodilo ubistvo muškarca A.D.(46), je bila i majka sa bebom od svega nekoliko meseci, ali na drugom spratu. Srećom nije bila svedok krvavih scena te noći oko 23,30 sati.

Komšije iz ove ulice svedoče da je ona prespavala ceo događaj i da srećom nije doživela traumatično iskustvo.

- Tu na gornjem spratu živi porodica sa bebom, mlad bračni par. Oni su divni ljudi, ali njen suprug ne radi u Nišu tako da je bila sama sa bebom kada se sve to događalo oko ponoći. Njena majka je bila do 22,30 sata kod nje i kada je žena otišla, majka je legla da spava. Možda je i čula sirene policije i Hitne pomoći, ali ovde u ulici stalno je neka buka tako da niko od nas tome ne daje neki značaj. Pogotovu što oni imaju poseban ulaz u kuću, a i prozori ne gledaju na taj deo dvorišta. Samo mogu da zamislim koliko se potres'o onaj divan momak, njen suprug kada je čuo šta se dogodilo u dvorištu - objašnjava nam danas.

Nišlija D.S., komšija muškarca G.M.(62) koji je zajedno sa sinom M.M.(41) uhapšen pod sumnjom da su ubili kuma A.D.

00:11

Kuća i mesto ubistva gde je u Nišu ubijen kum

U suterenu ove veće kuće u Nišu su živeli kumovi G.M. koga komšije nazivaju nadimkom Musa i A.D. što je malo neuobičajno, ali ostale njihove komšije navode da s obzirom na porodične situacije to i nije toliko čudno.

- Oni su, bre, bolesni. Zato nam je svima malo ovde neverovatno da su se oni sukobili. Musa je težak srčani bolesnik, on ima ugrađene stentove, šaku lekova pije svaki dan. Njegov kum A.D. je imao neke zdravstvene probleme i sam Musa je jednom rekao "eto, kada nema ko da nas gleda, mi se međusobno pomažemo, pa ko će, ako neće kumovi da se pomažu". Ne pamti ovde niko da su se nekada posvađali.

S obzirom na bolesti nisu bili alkoholičari, kako se obično misli. Musa je voleo nekada da popije rakijicu, ali to je u odnosu na nas komšije, ništa - pričaju komšije, ali i ne žele da se slikaju.

Oni navode da je Musa nekada prodavao ploče, CD nosače zvuka na buvljaku, ali da je tako bolestan, radno postao nesposoban.

- Njegov kum A.D. je bio krupan čovek, uvek uljudan, a Musa je jednom rekao da ne može više da radi na buvljaku pa sada radi nešto preko interneta, ali šta radi, stvarno, ne znam. Valjda prodaje nekakvu robu. Pre neki dan ga srećem i onako sav zadihan mi priča da je jedva stigao do Šivare(deo centra Niša) gde živi neka porodica, otac sa šestoro li, sedmoro dece, teška sirotinja. I kaže da im je nakupovao deset hlebova, makarone, svašta i priča mi, jedva je odneo kese toj porodici samohranog oca. Hteo da padne sa svim onim kesama jer se preopteretio - objašnjava jedna komšika koja živi u poprečnoj ulici od Ulice Nikole Kopernika.

Ove komšije objašnjavaju da mu je sin povremeno dolazi, da je nekada imao problem s porocima, ali da je oni izgleda ostali iza njega u životu.

- Naišli smo na oca i sina jedanputa, i Musin sin nam ispriča' da mu je žena umrla mlada, da je ostalo jedno dete koje mu znači sve na svetu i da zbog toga mora da prestane sa lošim životom. Posle ga vidimo, dečko normalno dolazi kod oca: Mislimo, ne tetura se, ne glupira se. Reče nam da je dete u hraniteljskoj porodici, da ga viđa i da je srećan zbog toga. Zbog svega toga nam je malo neobjašnjivo sve ovo što čitamo po novinama - kažu komšije Nikole Kopernika.

Kako je ranije nezvanično rečeno iz policije jer do sada nema zvaničnog saopštenja, na mestu gde je nađeno beživotno telo, nađen je i nož kojim je moguće bilo izvršiti povređivanje. Hitna medicinska pomoć je pozvana te noći iz suterena i prijavljeno je samopovređivanje.

Otac i sin su trenutno pritvoreni na 48 sati i 3. marta bi trebalo da budu saslušani u kancelariji zamenika tužioca. Obdukcija u zavodu za sudsku medicinu još nije završena, a ona će sigurno dati neke nove detalje ovog stravičnog događaja.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track