ISKAKALI KROZ PROZOR DA SE SPASU OD VATRE, ALI ZA DEČICU JE BILO KASNO: Jezivi detalji požara kod Bačke Topole (FOTO)
Foto: Kurir

užas

ISKAKALI KROZ PROZOR DA SE SPASU OD VATRE, ALI ZA DEČICU JE BILO KASNO: Jezivi detalji požara kod Bačke Topole (FOTO)

Crna Hronika -

Požar koji je izbio jutros oko 8:40 časova u porodičnoj kući u Staroj Moravici nažalost odneo je dvoje dece od dve i tri godine, dok su ostali članovi porodice uspeli da se spasu.

Kako komšije za Kurir kažu, za sada se ne zna tačan uzrok požara.

- Čuli smo da je buknuo požar, izašli smo napolje i zatekli smo policiju, Hitnu pomoć i vatrogasce. Nadali smo se da su svi živi, ali sudeći po jezivom prizoru mislili smo da niko nije preživeo - kažu komšije i dodaju:

Mališani izgoreli u ovoj kući
Mališani izgoreli u ovoj kućifoto: Kurir

- Porodica je tu kuću dobila kao socijalnu pomoć i bila je veoma lepa, ali sada je u požaru sve izgorelo. Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar, a nesrećna porodica ostala je bez naslednika i krova nad glavom.

Istraga će utvrditi tačan uzrok požara u kom je tragično nastradalo dvoje mališana.

- Kada je izbio požar ukućani su pokušali da se spasu tako što su iskakali kroz prozor, ali za sada nije poznato da li je neko izvukao decu iz kuće. Osmoro ih je živelo tu, ali za dvoje dečice nije bilo spasa - rekle su za Kurir komšije.

Kako saznajemo, dojava o požaru stigla je vatrogascima u 8.20 sati, a prve ekipe vatrogasaca-spasilaca stigle su na lice mesta već u 8.23.

- Bukvalno za tri minuta su stigli. Unutra su zatečena tela dvoje dece, nije im bilo spasa nažalost. Vatra je ugašena u 8.43 sati - kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs. -J.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track