OTAC DEČAKA KOJI SE UDAVIO U SEPTIČKOJ JAMI NASLUTIO TRAGEDIJU?! Potresna objava prijateljice: Ja sam svedok...
Foto: Printscreen Facebook

komšije imaju samo reči hvale

OTAC DEČAKA KOJI SE UDAVIO U SEPTIČKOJ JAMI NASLUTIO TRAGEDIJU?! Potresna objava prijateljice: Ja sam svedok...

Crna Hronika -

O tome kako se otac dečaka (6) koji je preminuo je juče u selu kod Sopota kada je upao u septičku jamu i njegova supruga upoznali, kakav su brak imali, kao i kakvi su roditelji bili, pričaju i njihove komšije iz sela, gde se dogodila tragedija. Otac dečaka, kažu komšije poreklom je iz sela nadomak Pančeva. Ali, kad je upoznao sada već bivšu suprugu, odlučio je da živi sa njenim roditeljima i - nije išlo.

- U početku je bilo u redu, oni su korektni ljudi. Ali, mojoj supruzi se to nije svidelo, pa smo otišli u Mladenovac u stan kao podstanari. Ni tu nije valjalo i na kraju smo odlučili da živimo u Rogači.

Prvo smo iznajmili ovu kuću, a onda sam se dogovorio sa vlasnikom da je kupim i otplaćujem na rate, što i sad radim. Samo da održim brak, stvorim topli dom, da deca imaju svoj krov nad glavom i sigurnost... No, očigledno se nije dalo, rekao je otac stradalog dečaka.

- Izuzetno je pošten, radan čovek, a pre svega požrtvovan roditelj. Sve je činio da usreći ženu i decu, ali njoj je uvek nešto falilo. Pre njega je imala brak, onda je naišao Zoran, zaljubili su se, izrodili dvoje dece. Ali i njega je varala i on je to oprostio jednom, drugi, ali ne i treći put...

Nikad nije radila ništa, a on je crkavao od posla samo da porodici omogući pristojan život. Na kraju, napustila je Zorana i otišla kod drugog čoveka... Nije ni valjana majka.. Na kraju, možda njihov brak nije funkcionisao, ali kakav je Zoran otac, celo selo će vam reći da se takav retko rađa i samo može poželeti - rekle su komšije.

Na društvenim mrežama se nižu poruke saučešča i podrške nesrećnom ocu, ali jedna je posebno potresna:

" Ja sam svedok da je tvoj otac dao svoj maksimum da tebe i sestru izvede na pravi put, bilo mu je preteško da zaradi i da bude sa vama, teško je biti samohrani roditelj. Anđele počivaj u miru, neka te Anđeli čuvaju a tvom tati da snage da izdrži, a plašio se mnogo da neće uspeti, kao da je slutio da će izgubiti borbu, žao mi je sto nisam mogla više od podrške i par sitnica da učinim, žao mi je što nisam stigla više vremena da posvetim da se igraš i smeješ sa mojom decom, tugaaa prevelika Anđele maleni, ostavio si mnoge zavijeno u tami sad si Anđele u Božjim rukama", stoji u oproštajnoj poruci devojke koja je bliska sa porodicom tragično nastradalog dečaka.

Podsetimo, iako je otac pokušavao da spasi mališana iz septičke jame u koju je upao, dečaku nažalost nije bilo spasa. Telo će, na osnovu naloga Višeg javnog tužilaštva, biti prebačeno na obdukciju.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track