BOLNI OPROŠTAJ NEUTEŠNE BAKE OD NASTRADALOG MALIŠANA IZ SOPOTA: Oprosti nam, Neco, što te nismo sačuvali, kako će baka bez tebe
Foto: Facebook

tragedije se samo nižu

BOLNI OPROŠTAJ NEUTEŠNE BAKE OD NASTRADALOG MALIŠANA IZ SOPOTA: Oprosti nam, Neco, što te nismo sačuvali, kako će baka bez tebe

Crna Hronika -

SOPOT - Dečak (6) koji je preminuo prekjuče u selu kod Sopota, kada je neopaženo izašao iz kuće dok je njegov otac spavao, upao je u septičku jamu i udavio se.

Reč je o tragediji kakva se ne pamti u kraju. Neutešna baka oprostila se od unuka potresnim rečima.

- Srce bakino, danas se vraćaš tvojoj kući da prespavaš poslednju noć u njoj i da odeš sutra u večni dom, tamo te čekaju anđeli koji će te čuvati bolje od svih nas. Oprosti nam, Neco, što nismo uspeli da te sačuvamo, nemoj nikad da odeš iz bakinog srca tamo imaš posebno mesto, tamo ću te zaključiti i čuvati dok sam živa - bolne su reči bake nastradalog dečaka.

Ona je i juče je na svom profilu na društvenim mrežama objavila poruku koja slama srca.

- Kako će baka da živi, Neco, bez tebe, kako ću shvatiti da te više nema. Sve bih dala samo da te još jednom zagrlim i poljubim. Ova bol je jača od mene, kako ću da živim dalje kako? - napisala je ona.

Sopot, preminuo dečak
foto: Facebook

Mališan N. N. (6) preminuo je pošto je izašao iz kuće, okliznuo se i upao u septičku jamu dimenzija 3x2 metra. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, mališan je najverovatnije iskoristio trenutak dok je njegov otac, koji je došao iz treće smene - zaspao. Dete je izašlo iz kuće napolje da se igra. Jama je bila ispunjena vodom.

- Samo sam se jednog momenta trgnuo iz sna i video sam da mi nema sina - ispričao je otac i dodao: Istrčao sam napolje i imao šta da vidim. Nemanja je plutao u vodi. Brzo sam ga izvukao, pokušao reanimaciju. Odmah sam zvao Hitnu pomoć i policiju. Ali, za mog sina već je bilo kasno. Ne znam šta ću i kako dalje bez njega.

Telo dečačića poslato je na obdukciju a radnici Centra za socijalni rad u Sopotu su u dogovoru s ocem, drugo dete, devojčicu izmestili u Zvečansku.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track