EKSKLUZIVNI SNIMAK UBISTVA ESKOBARA IZ NIKŠIĆA: Napadač prilazi Radoševiću i puca mu u glavu, a ONDA SLEDI NAJJEZIVIJI MOMENAT!
Foto: Privatna Arhiva

ZLOČIN U RUŠNJU

EKSKLUZIVNI SNIMAK UBISTVA ESKOBARA IZ NIKŠIĆA: Napadač prilazi Radoševiću i puca mu u glavu, a ONDA SLEDI NAJJEZIVIJI MOMENAT!

Crna Hronika -

Kurir je ekskluzivno došao u posed snimka brutalne likvidacije Ranka Radoševića zvanog Eskobar (54).

likvidacija, Rušanj
foto: Privatna Arhiva

Na snimku se vidi kako ubica overava navodnog pripadnika nikšićkog krimi-miljea i saradnika "škaljaraca i njihovog vođe Jovana Vukotića.

Ubistvo se dogodilo jutros oko 11 sati na benzinskoj pumpi "Knez Petrol" u Rušnju, nekon čega je policija stegla oruč oko čitavog Beograda.

Na snimku iz untrašnjosti lokala vidi se kako ubice prilaze Radoševići i pucaju u njega, dok on bezuspešno pokušava da se skloni. A tada sledi najjeziviji momenat - jedan od egzekutora mu prilazi i overava sa sa još nekoliko metaka u glavu.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

00:14

Snimak osumnjičenih za ubistvo u Rušnju 3

Policija traga za dva napadača koja su se automobilom "golf" 4 karavan odvezli do Petlovog brda , gde su vozilo zapalili i pobegli peške. Sigurnosne kamere snimile su dvojicu muškaraca sa kapuljačama i maskama preko lica za koje se sumnja da su izvršili likvidaciju.

Inače, Radoševoć je u kafiću na pumpi bilo redovan gost i svaki dan je otprilike u isto vreme dolazio na kafu.

00:13

Snimak osumnjičenih za ubistvo u Rušnju

- Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze - rekao je jedan od očevidaca i potvrdio da je u kafiću bilo dosta ljudi i da se jednoj devojci slošilo posle ubistva, a jedan od očevidaca je i povraćao.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja