PREVRNUO SE AUTOBUS KOD KIKINDE: Povređeno petoro putnika
Ilustracija, Foto: Stefan Jokić, Ilustracija

u ataru sela Iđoš

PREVRNUO SE AUTOBUS KOD KIKINDE: Povređeno petoro putnika

Crna Hronika -

Autobus JP "Autoprevoz" iz Kikinde, sa 16 putnika, prevrnuo se jutros, oko 6.30 sati, u ataru sela Iđoš.

Kako se saznaje, petoro putnika prebačeno je na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi i niko nije životno ugrožen, a njihovo stanje ne ukazuje na teže telesne povrede. Ipak, radi precizne dijagnotike, svi će biti podvrgnuti rendgenskom snimanju, rečeno je u Opštoj bolnici.

- Među putnicima u autobusu bila je i lekarka koja radi u ambulanti u Iđošu, pa je ona odmah na licu mesta reagovala i videla u kakvom stanju je ko od putnika – rekao je izvor Novosti.

Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Kikinda-Padej kada je, u ataru sela Iđoš, iz zasad nepoznatih okolnosti, sleteo s kolovoza u levu stranu i prevrnuo se na bok, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

- Detalji zbog kojih je došlo do ove nezgode nisu, zasad, poznati. Nije bilo kontakta autobusa sa drugim vozilima. Autobus je sleteo s kolovoza, tako da jutros nije bilo ni zastoja u saobraćaju na ovom putu– rečeno je u policiji.

Izvlačenje autobusa počelo je nešto pre devet sati, tako da je od tada saobraćaj na ovom delu puta povremeno u prekidu, a protok reguliše policija.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track