UBIJENI ESKOBAR IMAO "POSLOVE" NA MIKONOSU: Letovao pod lažnim imenom u društvu POZNATE PEVAČICE!
Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić

nova otkrića

UBIJENI ESKOBAR IMAO "POSLOVE" NA MIKONOSU: Letovao pod lažnim imenom u društvu POZNATE PEVAČICE!

Crna Hronika -

Ranko Radošević, zvani Ranko Eskobar, koji je juče ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, letos je boravio na ostvru Mikonos i to u društvu poznate grčke pevačice, objavio je portal edolio5. Kako navode, Ranko Eskobar je u Grčku doputovao sa falsifikovanim pasošem na tuđe ime.

- Radošević je letovao na Mikonosu sa lažnim pasošem zajedno sa poznatom pevačicom. Sumnja se da nije samo odmarao već i da je na odmoru koordinirao druge "poslove" koje je imao na ostrvu - navodi grčki portal.

Radošević sa porodicom
Radošević sa porodicomfoto: Privatna Arhiva

Radošević je, kako je Kurir pisao, ubijen dok je u kafiću na benzinskoj pumpi ispijao kafu. Kamere su snimile dvojicu napadača koji obučeni u crno, sa kapuljačama na glavama i hirurškim maskama ulaze u kafić u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 ljudi. Jedan od napadača, prema prvim informacijama Radoševiću koji je pokušao da ustane, ispalio je pet hitaca u njega, a kada je pao, vratio se i "overio ga" sa još dva hica.

Na Petlovom brdu, podsetimo, pronađen je zapaljeni automobil za koji se veruje da su ga ubice koristile tokom bekstva.

Kamere snimile ubice
Kamere snimile ubicefoto: Privatna Arhiva

- Potraga za osumnjičenima je u toku, uzeti su tragovi sa lica mesta ali i snimci sa brojnih sigurnosnih kamera. Jedna od njih, snimila je i lice jednog od napadača, ali postoje i drugi materijalni dokazi koji upućuju na izvršioce - otkrio je izvor iz istrage i dodao da policija radi i na pronalaženju naručioca zločina, jer se veruje da je reč o plaćenoj likvidaciji.

00:14

Snimak osumnjičenih za ubistvo u Rušnju 3

Radošević je, podsetimo, važio za vođu nikšićkog klana, i navodno je blisko sarađivao sa škaljarcima i njihovim ubijenim vođom Jovanom Vukotićem koji je u septembru ubijen u Istanbulu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja