BRUTALNO TUKAO NAGU ŽENU NA TERASI, ONA HTELA DA SKOČI: Jezivo nasilje u Mirijevu, muškarac besneo i gađao automobile (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd rezerva

reagovala policija

BRUTALNO TUKAO NAGU ŽENU NA TERASI, ONA HTELA DA SKOČI: Jezivo nasilje u Mirijevu, muškarac besneo i gađao automobile (VIDEO)

Crna Hronika -

U beogradskom naselju Mirijevo danas se dogodilo brutalno nasilje, jer je muškarac prebio ženu.

Kako se navodi na Instagram profilu "Moj Beograd rezerva", on je ženu tukao u stanu, potom je nagu izveo na terasu i nastavio da je bije.

00:19

BRUTALNO TUKAO NAGU ŽENU NA TERASI, ONA HTELA DA SKOČI: Jezivo nasilje u Mirijevu, muškarac besneo i gađao automobile

Muškarac je, očigledno u nastupu besa, svašta bacao sa terase i pogađao automobile na ulici.

nasilje nad ženama, Mirijevo
foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd rezerva

Valjda u nameri da pobegne od nasilnika, piše na "Moj Beograd rezerva", žena je htela da skoči sa terase. Srećom, policija je brzo reagovala i sprečila je u toj nameri.

Muškarac je priveden, a dežurni tužilac Prvog OJT zadržao ga je u trajanju od 48 časova, zbog sumnje da je izvršio krivično delo "ugrožavanje sigurnosti".

Žena prevezena u bolnicu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja