ŠOK! NADIMAK UBIJENOG RANKA PRVI PUT JAVNO IZGOVORIO OVAJ ČOVEK? Na suđenju za šverc kokaina pomenut Eskobar, ime izazvalo buru
Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić

filmska egzekucija u rušnju

ŠOK! NADIMAK UBIJENOG RANKA PRVI PUT JAVNO IZGOVORIO OVAJ ČOVEK? Na suđenju za šverc kokaina pomenut Eskobar, ime izazvalo buru

Crna Hronika -

Nikšićanin Ranko Radošević, zvani Eskobar, koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, i koji je navodno bio blizak ubijenim Jovanu Vukotiću, ubijen je u četvrtak u Rušnju, a njegov nadimak svima je zapao za oko.

Da podsetimo, Radošević je likvidiran u četvrtak u kafiću na jednoj pumpi u Rušnju kod Beograda, kada su dva egzekutora sa kapuljačama na glavi i hiruškim maskama na licu upali u lokal i ispalili kišu metaka u Nikšićanina koji je ostao da leži u lokvi krvi. Osumnjičeni za njegovo ubistvo su Stefan Ž. i Luka V., koji su uhapšeni minulog vikenda u štek stanu na Novom Beogradu.

čitulja ranku radoševiću
čitulja ranku radoševićufoto: Nenad Kostić, printscreen Večernje novosti

Darko Šarić je pre nekoliko godina, na jednom od suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu, obraćajući se svedoku-saradniku Nebojši Joksoviću, prvo od sudije tražio da zagrli svog dojučerašnjeg saradnika, koga je potom ispitivao. Ubrzo je svedoka-saradnika optužio da mu je "sve to namestio kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića".

U današnjim dnevnim novinama objavljen je veliki broj čitulja za Radoševića, a jedna od njih, preko cele strane, privukla je pažnju.

filmska likvidacija na pumpi
filmska likvidacija na pumpifoto: Nenad Kostić

- Više od rastanka s tobom me boli što ti jedan sitni kobasičar zalepi etiketu Eskobar. Zna se da je to gnusna laž i ne dozvoljavam da odeš kao takav. Svi znaju da si jedan od najpoštenijih ljudi što su hodali ovim našim zemljama. Ponosan sam na tebe kao i svi koji su imali čast da te upoznaju - stoji u čitulji koju je potpisao kum Boban, pa nastavio:

- Brate moj, budi mi spokojan i ne brini za našeg Maku. Nije sam! Znam da si gore već u nekim najboljim i najbržim nebeskim kočijama kao što si uvek bio. Zbogom, rođeni moj!

darko šarić
darko šarićfoto: Ana Paunković, Nenad Kostić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track